The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Retningslinjer for Personvern

The Native Translator beskytter din informasjon og integritet.    

Vi lever opp til kravene som stilles i den europeiske GDPR-forordningen som gjelder fra 25. mai 2018.

Hvilken informasjon samler vi inn om deg?    

Når du fyller inn skjemaer på hjemmesiden vår, får vi visse typer informasjon om deg. Dette er nødvendig for at vi skal kunne gjennomføre og levere oversettelsen din. Vi trenger e-postadressen din, og for å kunne betalingen vil PayPal eller SaferPay be deg om å fylle ut betalingsskjemaene deres. Den informasjonen du gir betalingstjenestene har vi ingen tilgang til, og med mindre du ønsker at vi sender deg en originalversjon av oversettelsen, er en e-postadresse den eneste informasjonen vi trenger.

Vi bruker de opplysningene du gir oss på følgende måte:

  • For å gi deg et tilbud og levere oversatt materiale.
  • Vi videreformidler kun opplysninger om deg til myndigheter der vi ifølge sveitsisk lov er pålagt å gjøre det.
  • For å overvåke kundetrafikkmønstre, bruk av nettstedet og for å hjelpe oss til å utvikle og forbedre nettstedet.  

Vi beskytter informasjonen din på følgende måter:     

  • Vi ber deg ikke om flere opplysninger enn det som kreves for å gjennomføre og levere oversettelsen.
  • Vi beskytter informasjonen din mot uautorisert bruk. Vi følger strenge sikkerhetsforskrifter for lagring av den informasjonen du har betrodd oss for å unngå at uvedkommende får tilgang til den.  
  • Filoverføring skjer via våre sikre kundesider. Du leverer filene dine direkte via kundesidene dine hos oss, og oversetterne våre leverer deretter oversettelsene via sine leverandørsider. Datakommunikasjonen skjer via en SSL-kryptert forbindelse.
  • Våre oversettere og prosjektledere har undertegnet en bindende fortrolighetsavtale, der de samtykker i at ingen informasjon som de får som del i i forbindelse med sitt oversettelsesarbeid kan refereres til, reproduseres, kopieres, offentliggjøres eller videreformidles til tredjepart på andre måter.
  • All informasjon vi har fått fra deg, inkludert navn, adresse, evt. Personnummer, IP-adresse samt de dokumentene vi har mottatt slettes fra systemet vårt etter 90 dager.

Kontakt oss om datasikkerhet

Hvis du har mistanke om brudd på datasikkerhetsforordningen GDPR, skal du snarest mulig kontakte oss på e-postadressen dataprotection@prologic-corp.ch

Betalingssikkerhet