The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonelle oversettere for norsk til spansk innen jus, økonomi, medisin, teknikk og programvare.

Statsautoriserte oversettelser fra norsk til spansk online

Vi tilbyr spesialiserte oversettelser av dokumenter og tekster innen økonomi, jus, medisin og teknikk fra norsk til spansk. Ettersom vi er et ISO17100-sertifisert oversettelsesbyrå, kan vi tilby kundene våre kvalitetsgaranti for alle våre oversettelser til spansk som vi utfører.

Hvilken kompetanse har norsk-spansk oversettere fra The Native Translators?

Vi samarbeider utelukkende med universitetsutdannede oversettere som har spansk som sitt morsmål og som bor og lever i Spania eller i et land der en variant av det spanske språket snakkes som teksten din skal oversettes til. Dette kravet stiller vi for at de skal kunne holde seg oppdatert med den stadig pågående utviklingen innen språket. I tillegg, er alle våre oversettere ikke bare dyktige lingvister og bransjespesialister med lang erfaring, men er også spesialister som kjenner terminologien i det spesifikke faglige stoffet som de oversetter.

Statsautoriserte oversettelser fra norsk til spansk på nettet

Vi håndterer alle former for kvalifiserte oversettelser fra norsk til spansk, inkludert statsautoriserte oversettelser av for eksempel avtaler, dommer, kontrakter, attester, registreringsskjema etc. Les mer om dette her Opens internal link in current windowstatsautorisert oversettelse.

Morsmålstalende ekspertoversettere

Spesialister som oversetter til sitt morsmål leverer bedre oversettelser fordi de er i sitt rette element – både språklig og når det gjelder fagfeltet som skal oversettes. Dette betyr at du som kunde vil motta førsteklasses spesialistoversettelser som klinger godt hos dine lesere. Du får kvaliteten du trenger fra en oversetter som:

  • er en profesjonelt kvalifisert oversetter;
  • har spesialistkunnskap;
  • oversetter til sitt morsmål.

Høyt anerkjente oversettere

Vi har fått internasjonal ISO 17100-standard for våre oversettertjenester og er derfor underlagt strenge kvalitetskontroller både for oversettelser og for andre tjenester. Deler av prosessen for kvalitetssikring pålegger oss å tilfredsstille fire øyne-prinsippet, dvs. at alle oversettelser blir gjennomgått hver for seg, revidert og sluttført av en annen oversetter som er kvalifisert innenfor det relevante fagfeltet.

Fortrolighet er en selvfølge for oss

Vi behandler ofte store mengder sensitiv informasjon og det er derfor av høyeste betydning for oss å beholde denne informasjonen konfidensiell.

Rask tilbakemelding – over hele verden

Våre globale aktiviteter (kontorer i Europa, Asia og Amerika) sikrer deg at minst ett kontor alltid er tilgjengelig for å svare på dine forespørsler, når som helst på døgnet. Vi garanterer deg et bindende tilbud innen en time etter at vi har mottatt dine dokumenter.

Kontakt

Ta gjerne Opens window for sending emailkontakt med oss når som helst (24 timer) for enhver videre informasjon du måtte ønske.

Du kan be om et pristilbud og bestille din oversettelse direkte på nett her <Opens internal link in current windowfå et tilbud>

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO 170100, spesialisert for produksjon av oversettelser med kvalitetsgaranti via Internett.