The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonelle oversettere for norsk til thai innen jus, økonomi, medisin og prosjektering.

Profesjonelle og sertifiserte oversettere for oversettelser fra norsk til thai på internett

Vi tilbyr spesialiserte oversettelser av dokumenter og tekster innen økonomi, jus, medisin og prosjektering fra norsk til thai. Ettersom vi er et ISO17100-sertifisert oversettelsesbyrå, kan vi tilby kundene våre kvalitetsgaranti for alle våre oversettelser fra norsk til thai som vi utfører.

Hvilken kompetanse har norsk-thai oversettere fra The Native Translators?

Vi samarbeider utelukkende med universitetsutdannede oversettere som har thai som sitt morsmål og som bor og lever i Thailand. Dette kravet stiller vi for at de skal kunne holde seg oppdatert med den stadig pågående utviklingen innen språket. I tillegg, er alle våre oversettere ikke bare dyktige lingvister og bransjespesialister med lang erfaring, men er også spesialister som kjenner terminologien i det spesifikke faglige stoffet som de oversetter.

Sertifiserte oversettelser på nettet fra norsk til thai

Vi håndterer alle former for kvalifiserte oversettelser fra norsk til thai, inkludert sertifiserte oversettelser av for eksempel avtaler, dommer, kontrakter, attester, registreringsskjema etc. Les mer om dette her Opens internal link in current windowsertifisert oversettelse.

Norsk-thailandske oversettelser med kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO17100 og arbeidet vårt blir regelmessig kontrollert av Austrian Standards som er en sertifiseringsmyndighet. Dette gir våre kunder en ekstra stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebærer at alle oversettelser fra norsk til thai som vi utfører er korrekte både språklig og terminologisk. Vi er også opptatt av hvordan våre kunder oppfatter oss og dette presenterer vi jevnlig en enkel presentasjon om på hjemmesiden vår i form av Trustpilot.

Personvern - en selvfølge!

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon og er selvsagt alltid nøye med å opprettholde en meget streng konfidensialitet. Alle våre ansatte er i så måte bundet av konfidensialitetsavtaler.

Sikker betaling på nettet

Du kan gjerne betale for din oversettelse med kredittkort direkte på internett via PayPal eller Saferpay som er en sikker sveitsisk betalingsløsning.

Tilbud og kontaktinformasjon

For mer informasjon, kontakt oss døgnet rundt via Opens window for sending emaile-post.

Du kan bestille et prisoverslag  og din oversettelse direkte her "Opens internal link in current windowvis tilbud"

The Native Translator er et ISO17100-sertifisert oversettelsesbyrå og en del av The Translator Group som er et språkselskap med verdensomspennende anseelse. Vi utfører oversettelser innen prosjektering, medisin, økonomi, jus og tilbyr  autoriserte oversettelser fra norsk til thai.