The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Spesialist- og sertifiserte oversettelser til og fra thai

Spesialiserte og sertifiserte oversettelser til og fra thai innen jus, medisin og teknologi.

Når du er i behov av rask tilgang til thailandske oversettelser, er vi ditt umiddelbare og perfekte svar. Med mer enn 5000 profesjonelle spesialiserte og sertifiserte oversettere som vi arbeider med, kan vi gi thailandske oversettingstjenester til og fra 25 språk – alt direkte gjennom bekvemmeligheten av Internett.

Spesialiserte og sertifiserte thailandske oversettelser

Vi håndterer alle slags thailandske oversettelser alt fra feltene medisin, teknologi og juss til sertifiserte thailandske oversettelser av rettsdommer, kontrakter, avtaler, etc. Alle disse direkte online.

Profesjonelle oversettelser med vår personlige kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, en kvalitetsnorm som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid kontrolleres jevnlig av Austrian Standards Institute, som er den sertifiserende myndigheten. Dette gir selvfølgelig deg, som vår klient, optimal sikkerhet.

Konfidensialitet er vår selvfølge

Vi håndterer sensitiv informasjon på en daglig, og vi opprettholder selvfølgelig den strengeste konfidensialitet med full samvittighet. 

For mer informasjon, ikke nøl med å ta kontakt med oss når det måtte passe deg, når som helst på dagen eller natten via Opens window for sending email e-post.

Du kan motta pristilbudet ditt på under etter minutt akkurat her, og også bestille oversettelsen din her direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online. Vi spesialiserer oss på å tilby kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.