The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Spesialist- og statsautoriserte oversettelser til og fra spansk

Spesialiserte oversettelser og statsautoriserte oversettelser til og fra spansk innen jus, medisin og teknologi.

Når du trenger rask tilgang til spesialiserte spanske oversettelser, er vi svaret. Med mer enn 5000 profesjonelle spesialiserte og statsautoriserte oversettere i teamet vårt, er vi ikke bare ett av Europas største oversetterbyråer, men vi ble også rangert globalt blandt de topp 100 i 2014 og 2015 av Common Sense Advisory, et konsulentselskap i Boston-området.

Spesialiserte og statsautoriserte oversettelser til spansk online

Vi håndterer alle typer spanske oversettelser, innen feltene medisin, teknologi og juss til sertifiserte spanske oversettelser av, rettsdommer, kontrakter, registerutdrag, etc.

Oversettelser med kvalitetsgaranti

Mange oversetterbyråer hevder at de følger en spesifikk sertifiseringsstandard. Men vi mener det er en stor forskjell mellom å følge en standard, og det å være sertifisert i henhold til den standarden. The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO17100. Vårt arbeid gjennomgås nøye av Austrian Standards Institute, som er den sertifiserende myndigheten.   Vi gir deg, som vår klient, påfølgende ypperlig sikkerhet.

Konfidensialitet som vår standard driftsprosedyre

Vi håndterer ofte sensitiv informasjon, og vi er selvsagt alltid svært nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

For ytterligere informasjon, ta kontakt med oss når som helst på dagen eller natten via Opens window for sending email e-post.

Du har mulighet til å få pristilbudet ditt på under etter minutt, og også bestille oversettelsen din her direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-sertifisert oversetterbyrå, som spesialiserer seg på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser til spansk direkte via Internett.