The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Spesialist- og sertifiserte oversettelser til og fra kinesisk

Spesialiserte kinesiske oversettelser og sertifiserte oversettelser til og fra kinesisk innen jus, medisin og teknologi.

Når du trenger umiddelbar tilgang til kinesiske oversettelser, er vi den raskeste og optimale løsningen. Med mer enn 5000 profesjonelle spesialiserte og sertifiserte oversettere som arbeider på teamet vårt, kan vi gi kinesiske oversettingstjenester til og fra 25 språk direkte gjennom Internett.

Kinesiske spesialiserte oversettelser og sertifiserte kinesiske oversettelser

Vi administrerer alle typer av kinesiske oversettelser, alt fra spesialiserte kinesiske oversettelser innen medisin, teknologi og juss til sertifiserte kinesiske oversettelser av sertifikater, rettsdommer, kontrakter, avtaler, etc. Alle disse direkte online.

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO17100, den internasjonale kvalitetsstandarden som gjelder for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås kontinuerlig av Austrian Standards Institute, som er den sertifiserende myndigheten.  Dette gir deg, som vår klient, høyeste sikkerhet.

Konfidensialitet er vårt etiske startpunkt

Vi håndterer sensitiv informasjon på en daglig basis, og vi er selvsagt alltid svært nøye med å opprettholde den strengeste konfidensialitet. 

Vi inviterer deg til å kontakte oss døgnet rundt via Opens window for sending email e-post for ytterligere informasjon.

Du kan motta pristilbudet ditt på under etter minutt her, og attpåtil bestille oversettelsen din her direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud » 

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online.  Vi spesialiserer oss på å tilby kvalitetssikrede oversettelser direkte via Internett.