The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Spesialist- og sertifiserte oversettelser til og fra italiensk

Spesialiserte og sertifiserte oversettelser til og fra italiensk innen jus, medisin, teknologi og mer.

Når du trenger umiddelbar tilgang til kvalifisert italiensk oversettelse, er vi løsningen. Med mer enn 5000 profesjonelle spesialiserte og sertifiserte oversettere i teamet vårt, er vi ett av Europas største oversetterbyråer, rangert globalt blandt de topp 100 i 2014 og 2015 av det Boston-baserte Common Sense Advisory.

Spesialiserte og sertifiserte oversettelser på italiensk online

Vi tar hånd om alle typer italienske oversettelser, fra spesialiserte italienske oversettelser innen medisin, teknologi og juss til sertifiserte italienske oversettelser av, rettsdommer, kontrakter, forretningsregisterutdrag, etc.

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

Mange oversetterbyråer hevder ofte at de følger en bestemt sertifiseringsstandard. Men vi understreker at det er en gedigen forskjell mellom å følge en standard, og det å faktisk være kvalitetssertifisert i henhold til en standard. The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO17100, og arbeidet vårt overvåkes regelmessig av Austrian Standards Institute.  Organisasjonen er den sertifiserende myndigheten for internasjonale standarder, og dette gir deg som klienten vår den høyeste sikkerheten.

Konfidensialitet for deg er en selvfølge for oss

Vi håndterer ofte sensitiv informasjon, og vi er selvsagt alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

For mer informasjon, kan du ta kontakt med oss når som helst på døgnet via Opens window for sending email e-post.

Få pristilbudet på under ett minutt, og også bestill din oversettelse direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå.  Vi spesialiserer oss på å tilby kvalitetssikrede oversettelser direkte via Internett.