The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Spesialiserte oversettelser og statsautoriserte oversettelser til og fra fransk.

Spesialiserte oversettelser til og fra fransk innen jus, medisin og teknologi direkte på Internett, produsert av et ISO17100-sertifisert oversetterbyrå.

Når du trenger rask tilgang til høykvalitets fransk oversettelse, er vi svaret. Med mer enn 5000 profesjonelle oversettere som jobber for oss, er vi ikke bare ett av Europas største oversetterbyråer, men vi ble også rangert globalt blandt de topp 100 i 2014 og 2015 av Common Sense Advisory, et konsulentselskap basert i Boston-området.

Spesialiserte oversettelser og statsautoriserte oversettelser til og fra fransk online

Vi håndterer alle typer franske oversettelser, fra spesialiserte franske oversettelser innen medisin, teknologi og juss til sertifiserte franske oversettelser av, rettsdommer, kontrakter, registerutdrag, etc.

Oversettelser med vår kvalitetsgaranti

Mange oversetterbyråer vil fortelle deg at de følger en bestemt sertifiseringsstandard.  Men vi mener det er en betydelig forskjell mellom å følge en gitt standard, og det å være fullt sertifisert i henhold til en standard. The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO17100. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som er den sertifiserende myndigheten for internasjonale ISO-standarder.

Konfidensialitet

Vi håndterer ofte sensitiv informasjon, derfor er vi selvsagt alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

For ytterligere informasjon, ta kontakt med oss når som helst på døgnet via Opens window for sending email e-post.

Du kan til og med får pristilbudet ditt på under etter minutt, og også bestille oversettelsen din her direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-sertifisert oversetterbyrå, og vi spesialiserer oss på kvalitetssikrede oversettelser direkte via Internett.