Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Tysk statsautorisert oversettelse - Tysk statsautorisert translatør

Når behovet for tysk statsautorisert oversettelse oppstår – la The Native Translator ta seg av jobben. Vi samarbeider med de dyktigste tyske statsautoriserte translatørene i verden – og kan alltid tilby deg oversettelse og stempling av dine viktige papirer til og fra tysk.

Statsautorisert oversettelse til og fra tysk

I tilfeller hvor viktige dokumenter må godkjennes for offentlig bruk, er det ofte nødvendig med tysk statsautorisert oversettelse. Slike oversettelser utføres av en statsautorisert oversetter (beeideter Ubersetzer). 

En tysk statsautorisert oversettelse kommer oftest med en underskrevet attest hvor oversetteren bekrefter at hun eller han har gjennomført oversettelsen etter beste evne, og at resultatet er en nøyaktig gjengitt versjon av originaldokumentet.

Bekreftet stempel av rett kopi er ofte et krav for følgende dokumenter: 

 • Fødselsattester
 • Adopsjonspapirer og dokumenter fra adopsjonsregisteret
 • Ekteskapsattester
 • Skilsmissedom / -attest
 • Dødsattester
 • Testamenter og truster
 • Vitnemål og diplomer
 • Innvandrings-relaterte dokumenter
 • Utenlandske kontoutskrifter
 • Arbeidstillatelser
 • CV-er
 • Utenlandske patenter

Tysk statsautorisert oversettelse direkte online

Her kan du bestille en statsatuorisert oversettelse direkte online, og vi leverer den ferdige oversettelsen online via e-post, men om nødvendig også som en original sendt med ordinær postgang. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, er vi selvsagt glade for å tjene deg og det døgnet rundt via e-post. Last opp dokumentet på vår portal og på under ett minutt mottar du både pris og forventet leveringstid for oversettelsen.

Vi bistår bedrifter, advokatfirmaer, offentlige etater, men også privatpersoner

Enten du representerer et stort multinasjonalt selskap eller en privatperson som trenger hjelp med en rask statsautorisert oversettelse, er du velkommen, du kan nå oss døgnet rundt.

Personvern og sikker filbehandling

Hele prosessen er anonym og dine dokumenter blir selvfølgelig håndtert med den ytterste konfidensialitet. Alle våre ansatte er bundet av konfidensialitetsavtaler. Filene blir håndtert med kryptert filoverføring (SSL) via vår kundeportal.

Kvalitetsgaranti

Som et ISO-sertifisert oversetterbyrå, gir vi kvalitetsgaranti på alle våre oversettelser, noe som betyr at oversettelsene vi gjennomfører er korrekte både språklig og terminologisk.

Sikker betaling online

Du betaler med kredittkort direkte online via PayPal, eller Saferpay, en sikker sveitsisk betalingsløsning.

The Native Translator er et oversetterbyrå online og en del av The Translator Group basert i Sveits, sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi er bl.a. spesialisert på tysk statsautorisert oversettelse direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>