The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Statsautorisert oversettelse fra tysk til norsk online

Profesjonell oversettelse fra tysk til norsk

Vi har en dyktig oversetterstab som behandler oversettelsesprosjekter for mer enn 140 forskjellige språk. I arbeid med våre oversettelser fra tysk til norsk benytter vi oss av toppkvalifiserte fagoversettere, som står klar til å oversette alle type dokumenter.

Rask levering av kvalitetsoversettelser

Vi anser kvalitet og hurtighet som de viktigste egenskapene et oversettelsesbyrå kan ha, og vi jobber hardt for å nå våre mål.  Vi gir aldri fra oss en oversettelse vi ikke kan stå inne for. Dette tror vi er nøkkelen til vår økende suksess på internett.

Tyske fagoversettere og statsautoriserte translatører

I arbeid med statsautoriserte oversettelser fra tysk til norsk benytter vi oss alltid av gode norske oversettere som oversetter til sitt morsmål. Disse har lokalkunnskapen som kreves for at dine oversettelser skal fungere på det norske markedet, både språklig og innholdsmessig. The Native Translator prioriterer kvalitet fremfor kvantitet, noe du som kunde kan nyte godt av når du benytter deg av våre statsautoriserte oversettelser fra tysk til norsk.

Last opp dokumentet i portalen vår, og du vil motta prisen på oversettelsen innen få sekunder. Hvis du samtykker i prisen kan du betale med kredittkort via PayPal, og motta dine oversettelser fra tysk til norsk innen få timer. Du kan også sende opplysninger og dokumentene som skal oversettes over e-post. 

Statsautoriserte oversettelser fra tysk til norsk med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via Opens window for sending email e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.