The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Statsautorisert oversettelse og fagoversettelse fra tysk til norsk online

Profesjonell oversettelse fra tysk til norsk

Vi har en dyktig oversetterstab som behandler oversettelsesprosjekter for mer enn 140 forskjellige språk. I arbeid med våre oversettelser fra tysk til norsk benytter vi oss av toppkvalifiserte fagoversettere, som står klar til å oversette alle type dokumenter. Vi kan tilby autoriserte oversettelser fra tysk til norsk av alle typer tekster. Statsautorisering vil særlig være aktuelt for dokumenter til bruk i retten; vitnemål og attester og andre offentlige dokumenter, for eksempel skattedokumenter, fødsels- og dåpsattester, vigselsattester, testamenter, kontrakter, dødsattester, skilsmissebevillinger, bostedsattester, navneendringer, oppholdstillatelser, politiattester mv.

Fagoversettelse fra tysk til norsk

Med fagoversettelse mener vi oversettelse av tekniske tekster, juridiske dokumenter, bruksanvisninger, nettsteder og en rekke andre former for oversettelse.

  • tekniske oversettelser
  • medisinske oversettelser
  • juridiske oversettelser
  • økonomiske oversettelser

Tyske fagoversettere og statsautoriserte translatører

I arbeid med oversettelser fra tysk til norsk benytter vi oss alltid av gode norske oversettere som oversetter til sitt morsmål. Disse har lokalkunnskapen som kreves for at dine oversettelser skal fungere på det norske markedet, både språklig og innholdsmessig. The Native Translator prioriterer kvalitet fremfor kvantitet, noe du som kunde kan nyte godt av når du benytter deg av våre statsautoriserte oversettelser fra tysk til norsk.

Oversettelse fra tysk til norsk med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via Opens window for sending email e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser fra tysk direkte gjennom Internett.