The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonell oversettelse av tekster

Universitetsutdannede, profesjonelle oversettere oversetter dine texter online

Kvaliteten på en oversettelse avgjøres av tre viktige faktorer. Oversetteren må selvfølgelig beherske både kilde- og målspråket. Han/hun må ha meget gode kunnskaper om det fagområdet oversettelsen gjelder. Sist, men ikke minst: oversetteren må ha meget god evne til å uttrykke seg skriftlig.
Det finnes ingen snarveier. Det er ikke mulig å produsere en oversettelse av høy kvalitet hvis en av disse forutsetningene ikke er oppfylt. Derfor bruker vi kun universitetsutdannede, profesjonelle oversettere med fagkompetanse på sine respektive oversettelsesområder. Naturligvis oversetter oversetterne våre kun til morsmålet sitt.

Velskrevne tekster til gode priser

Vårt dedikerte og velutdannende oversetterteam sørger for at du som kunde mottar velskrevne og gjennomarbeidede online oversettelsestjenester. For å skape et best mulig resultat, benytter oversetterne seg av CAT tools - en programvare spesielt beregnet til oversettelsesbransjen. Dette er med på å sikre at hver tekst blir skrevet med kundens spesifikke terminologi og ønskede sjargong.

Våre online oversettelsestjenester er innordnet i en effektiv organisasjonsstruktur som lar oss holde driftskostnadene nede. Vi kan dermed tilby oversettelse av tekster til meget konkurransedyktige priser. Vi tilbyr online oversettelsestjenester mellom over 100 språk - 25 av dem direkte online.

Vi tilbyr oversettelser av: 

  • Tekniske bruksanvisninger og håndbøker
  • Oversettelse av juridiske kontrakter
  • Markedsføringsoversettelse
  • Oversettelse av håndbøker
  • Forretningsrapporter og finansiell oversettelse
  • Avhandlinger
  • Firmabrosjyrer eller kataloger
  • Ekteskapsattester
  • Websider
  • Generell tekstoversettelse 

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via Opens window for sending email e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.