The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Fagkyndig oversettelse til forskjellige språk

Strenge kvalitetskriterier sikrer deg et godt resultat

Vi fører en streng ansettelsespolitikk, og inngår kun samarbeid med høyt kvalifisert fagoversettere som jobber direkte på sitt morsmål innen det spesifikke språket/området. Å velge den rette oversetteren for et oppdrag er den aller viktigste forutsetningen for å ende opp med et godt oversettelsesresultat. Etter mange år i bransjen har The Native Translator full kontroll på kvalitetskriteriene.

Døgnåpen oversettingstjeneste

The Native Translator er en døgnåpen, online oversettelsestjeneste. Ved å tilby høy kvalitet til fornuftige priser, har vi jobbet oss opp til å bli et av de globalt ledende oversettelsesbyråene på nett. Du kan til alle døgnets tider sende oss dine forespørsler, og få et prisoverslag innen få minutter.

Vi samarbeider utelukkende med profesjonelle morsmålsoversettere, og kan derfor garantere at din oversettelse både blir grammatisk og kulturelt korrekt. Med våre over 5000 fagoversettere tilgjengelig i vår database, kan vi tilby oversettelse til og fra over 100 språk på rekordtid. 

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettelsesbyrå The Translator Group, sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og også den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i statsautorisert oversettelsejuridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse og teknisk oversettelse.