The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert spansk oversettelse på nett

The Native Translator satser på statsautorisert oversettelse, og samarbeider med de dyktigste spanske translatørene i verden. Vi leverer førsteklasses statsautoriserte spanske oversettelser på nett - døgnet rundt.

Språket og terminologien i viktige juridiske dokumenter krever høyest mulig nøyaktighet og presisjon. Tvetydige meninger kan bli kostbare og frustrerende – så det er viktig å få profesjonell hjelp til en slikt stykke arbeid. Du trenger som oftest hjelp fra en statsautorisert translatør i slike tilfeller, og det kan vi hos the Native Translator bidra med. 

Kravene til autorisering varierer fra land til land, så derfor er det viktig å vite hva som kreves i det landet du skal bruke oversettelsen i. Når du bestiller en oversettelse spesifiserer du hvilket land og hvilken sammenheng den skal brukes i, og vi sørger for at oversettelsen blir godkjent. Vi tilbyr statsautorisert oversettelse til over 100 språk – online hele døgnet.

Vi er verdens raskeste nettbaserte leverandør av spanske statsautoriserte oversettelser. Klikk på «Opens internal link in current windowfå et tilbud» og motta pris- og leveringsvurdering innenfor bare noen få minutter. 

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettelsesbyrå The Translator Group, sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og også den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i spansk statsautorisert oversettelsejuridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse og teknisk oversettelse.