Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautorisert oversettelse fra spansk til norsk online

The Native Translator benytter seg alltid av statsautoriserte translatører og oversettere som har høy kunnskap vedrørende temaet de skriver om. Vi legger ned et stort stykke arbeid i hver oversettelsesjobb, og leverer aldri fra oss en tekst som vi ikke er 100% tilfreds med.

Våre oversettelser fra spansk til norsk blir alltid utført av dyktige translatører og fagoversettere, med teft for velskrevne tekster og riktig sjargong.

Oversettelse fra spansk til norsk

Vi benytter oss alltid av morsmålsoversettere, og tilbyr raske og effektive oversettelsesløsninger tilpasset ditt behov. Vi leverer oversettelse fra spansk til norsk av eksempelvis bryllupspapirer, fødselsattester, attester og andre dokumenter.

Profesjonelle oversettere

Våre tjenester innenfor oversettelse fra spansk til norsk blir utført av statsautoriserte oversettere som er anerkjent av den aktuelle myndigheten. For å få denne bevilgningen i Norge kreves det en treåring dokumentert høyere utdannelse fra universitet eller høyskole, og en bestått translatøreksamen fra Norges Handelshøyskole. Dette er en krevende muntlig og skriftlig prøve som har til formål godkjenne kompetente oversettere som er i stand til å påta seg oppdrag for næringsliv, offentlige myndigheter og privatpersoner. For å bestå translatøreksamen må man beherske økonomisk, administrativ, teknisk og juridisk terminologi. Oversettere som kan skilte med denne autoriseringen, er berettiget til å stemple papirer. De kan dermed verifisere og garantere at oversettelsen er 100% korrekt. 

Statsautoriserte oversettelser til norsk med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO 17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online vis pristilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>