The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Statsautoriserte spanske oversettelser på nett

Profesjonelle spanske oversettelser på nett

The Native Translator tilbyr klare og korrekte spanske oversettelser på nett. Vi leverer hurtige og kostnadseffektive oversetter av de fleste typer dokumenter og attester. Vi oversetter eksempelvis fødselsattester, ekteskapsattester, skillsmisseattester, førerkort, vandelsattester, adopsjonspapirer og pasientjournaler, for å nevne noe.

Lokale oversettere

The Native Translator samarbeider med over 5000 lokale oversettere som står klare til å hjelpe deg. Vi har døgnåpen service, og oversetter tekster og dokumenter fra norsk til spansk, og fra spansk til norsk – samt til og fra over 100 andre språk.

Statsautoriserte spanske oversettelser på nett

Våre eksperter innenfor nettbaserte spanske oversettelser har lang erfaring med profesjonelle oversettelser, og er statsautoriserte oversettere i sine respektive land. Alle medlemmer av oversetterteamene er valgt på grunnlag av deres yrkeserfaring, fag- og språkkunnskap. Før oversetterne blir tildelt oppdrag blir de alltid testet i språkkombinasjonen og fagfeltet de skal arbeide med.

Bare klikk på ”Opens external link in new windowfå et pristilbud, og du vil motta en priskvotering på ditt oversettelsesoppdrag i løpet av få minutter. Har du en hasteoversettelse kan vi også levere det ferdige produktet i løpet av få timer. Våre spanske oversettelser på nett er av høy kvalitet og leveres til konkurransedyktige priser. The Native Translator er det raskeste leverandøren av spanske oversettelser på nett.

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettelsesbyrå The Translator Group, sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og også den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i spansk statsautorisert oversettelsejuridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse og teknisk oversettelse.