The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ISO 17100 sertifisert nettbasert oversettelsesbyrå – profesjonell oversettelse online

Ett oversettelsesbyrå med noen av bransjens beste språkfolk

Vi tilbyr oversettelsestjenester til og fra de fleste språk og til alle døgnets tider. Som fullserviceleverandør av språktjenester leverer vi oversettelse, språkvask, korrektur og produksjonsdesign.

Eksempler på hva vi kan oversette for deg eller ditt firma:

  • Juridisk oversettelse
  • Økonomisk oversettelse
  • Medisinsk oversettelse
  • Generell oversettelse
  • Teknisk oversettelse
  • PR- og markedsføringsoversettelse

Nettbasert oversettelsesbyrå for statsautorisert oversettelse

Vi er globalt ledende leverandør av statsautorisert oversettelse, og kan tilby autorisert oversettelse til og fra omkring 100 forskjellige språk. Vi kan tilby statsautoriserte oversettelser av f.eks. rettsdokumenter, pasientjournaler, vitnemål, attester og andre offentlige dokumenter. Vi har over 5.500 profesjonelle oversettere på lønningslista, og vi har alltid en kvalifisert oversetter tilgengelig som matcher dine behov og krav. Siden språket inneholder så mye mer enn bare ord, oversetter oversetterne våre bare til sitt eget morsmål.

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Kontakt og tilbud

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via Opens window for sending email e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.