Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonelle oversettelsesløsninger på nett

Vi mener at det enkleste er det beste, og har derfor spesialisert oss innenfor profesjonelle oversettelsesløsninger – på nett. Det eneste du trenger å gjøre er å sende ditt dokument til oss via e-post, også tar vi hånd om resten!  

Kompetente fagoversettere

The Native Translator er et av de største online oversettelsesbyråene i verden, og vi er stolte over å presentere våre mange oversettelsesløsninger på nett. Med våre konkurransedyktige priser og svært motiverte stab av profesjonelle fagoversettere‎ - er vi sikre på at det er få oversettingsbyråer som har mulighet til å matche våre gunstige tjenester. Alle våre oversettere er utdannet og har bred erfaring innenfor en rekke forskjellige bransjer, og vi kan dermed komplette pakkeløsninger som matcher ditt behov. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere som er spesialister innenfor sitt felt. 

Ta kontakt med The Native Translator for en uforpliktende prat om pris og leveringstid. Send oss også en e-post dersom du har spesifikke spørsmål angående en spesiell oversettelse eller generelt vedrørende oversettelsesprosessen.

Våre priser på oversetting

Vi er ofte 25-40% billigere enn våre konkurrenter Få et pristilbud.

The Native Translators fagområder

  • Økonomi og finans
  • Reklame og markedsføring
  • Akademiske tekster
  • Informasjons- og kommunikasjonsteknologi
  • Teknikk
  • Jus
  • Medisin
  • Turisme
  •  
  • Statsautoriserte oversettelser

Vi har kapasitet til å håndtere selv de mest komplekse oppdrag, og vi leverer alltid til avtalt tid. Vi kommuniserer via e-post, så det spiller ingen rolle om kunden befinner seg i Tromsø, New York, Singapore eller Bergen. Trenger du råd eller hjelp – så spør oss! Du kan kontakte oss døgnet rundt via e-post.

Vi tilbyr profesjonelle oversettelsesløsninger på nett til og fra dansk, engelsk, tysk, fransk, svensk, spansk, italiensk, japansk, kinesisk med flere. 

Vi bistår bedrifter, advokatfirmaer, offentlige etater, men også privatpersoner

Enten du representerer et stort multinasjonalt selskap eller en privatperson som trenger hjelp med en rask statsautorisert oversettelse, er du velkommen, du kan nå oss døgnet rundt.

Personvern og sikker filbehandling

Hele prosessen er anonym og dine dokumenter blir selvfølgelig håndtert med den ytterste konfidensialitet. Alle våre ansatte er bundet av konfidensialitetsavtaler. Filene blir håndtert med kryptert filoverføring (SSL) via vår kundeportal.

Kvalitetsgaranti

Som et ISO-sertifisert oversetterbyrå, gir vi kvalitetsgaranti på alle våre oversettelser, noe som betyr at oversettelsene vi gjennomfører er korrekte både språklig og terminologisk.

Sikker betaling online

Du betaler med kredittkort direkte online via PayPal, eller Saferpay, en sikker sveitsisk betalingsløsning.

The Native Translator er et oversetterbyrå online og en del av The Translator Group basert i Sveits, sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi er bl.a. spesialisert på statsautorisert oversettelse direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>