The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonelle oversettelsestjenester i Stavanger

The Native Translator, ditt oversetterbyrå i Stavanger

Vi er The Native Translator - verdens raskeste, profesjonelle online oversettelsesbyrå. Vi oversetter alle typer dokumenter og tekster innenfor fagområdene økonomi, medisin, jus, helse, teknikk, marine, kultur, reiseliv og så videre. Vi arbeider sammen med bransjens dyktigste fagoversettere og statsautoriserte translatører – og garanterer deg førsteklasses kvalitet på oversettelsesoppgavene vi utfører for deg. Vil tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester i Stavanger, samt i andre deler av Norge og resten av Skandinavia.

Morsmålsoversettere med bransjekunnskap

For å sikre prima kvalitet i hvert eneste tilfelle – jobber vi utelukkende med lingvister som oversetter til sitt eget morsmål. Det er viktig for oss at alle våre leverandører har dyptgående fagkunnskap innenfor sine arbeidsfelt. The Native Translator ansetter kun de beste oversetterne i bransjen. Kvalitet er det viktigste for oss, og våre oversettelsestjenester i Stavanger utføres alltid i samarbeid med spesialiserte fagoversettere innenfor bestemte felt. Vi oversetter til og fra de fleste språkkombinasjoner – inkludert dansk, spansk, svensk, italiensk, engelsk, fransk, tysk, kinesisk, japansk, koreansk.

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Kontakt og tilbud

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via Opens window for sending email e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.