Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Fagutdannet oversetter i Oslo

Oversetter i Oslo

Å oversette betyr å tolke eller gjengi meningen i en tekst eller et utsagn på et annet språk. Hensikten er å skape en oversettelse eller måltekst som gjengir samme tanke, meningsinnhold og gjerne form eller stil som originalteksten - på en så objektiv og riktig måte som mulig. Våre oversettere i Oslo leverer alltid et førsteklasses oversettelsesresultat.

The Native Translator 

er et oversetterbyrå som fokuserer på kvalitetsoversettelse i Oslo. Vi tilbyr språktjenester til næringslivet, privatpersoner og det offentlige, og oversetter innenfor de fleste områder.

Vi skriver, oversetter og leser korrektur på tekniske dokumenter, økonomiske tekster og publikasjoner, juridiske papirer og medisinske artikler.  Vi oversetter bruksanvisninger, bøker, brosjyrer, brev, rapporter, håndbøker, manualer, dokumenter, tekster, e-post o.l. Vi har også spesialkompetanse innen petroleumsgeofag.

For å sikre at enhver tekst fremstår som en originaltekst, oversetter våre oversettere bare til sitt eget morsmål. Når du leser en perfekt oversettelse, faller det deg rett og slett ikke inn at den opprinnelige teksten er på et annet språk. Vi oversetter til og fra de fleste språk. De språkene som er mest brukt her hos oss er svensk, dansk, tysk, fransk og spansk – og naturligvis oversettelse mellom engelsk og norsk, samt norsk og engelsk.

Statsautorisert oversettelse

The Native Translator leverer sertifiserte oversettelser i alle språk hvor slik sertifisering er mulig; vi er Internetts eksperter på sertifisert oversetting.
Sertifiserte oversettelser kreves vanligvis for offisielle dokumenter i utlandet, som fødsels- og dødsattester, ekteskapsattester, skilsmisseattester, vitnemål osv. Vi har over 5.000 håndplukkede fagoversettere og statsautorisert translatører klare, alle med store bransjekunnskaper.

Profesjonelle oversettelser med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO 17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online vis pristilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede oversettelser direkte gjennom Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>