The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Oversetter fra spansk til norsk

Professionel oversetter spansk norsk online

The Native Translator kan nå tilby opp til 3 dokumenter i A4 størrelse, ca 800 ord, ferdig oversatt på en 24 timers syklus.

Vår forretningsmodell dreier seg kun rundt å produsere oversettelser av aller høyeste kvalitet og levere dem raskere enn noe annet byrå kan. Dette har vi klart å holde med vårt verdensomspennende nettverk av oversettere og et ordresenter som har åpent 24 timer, alt klart til din disposisjon når du trenger oversettelser.

Enten dokumentet det dreier seg om er rettsdokumenter, sertifiserte oversettelser av fødselsattester, bryllupsattester os så videre, har vi et pristilbud klart til deg på bare ett minut etter du tar kontakt. Jobben utføres raskt og problemfritt over nettet, og med den aller høyeste kvaliteten du kan få.

Vi oversetter fra spansk til norsk i følgende fagområder:

  • Markedsføring og reklame
  • Juridik
  • Medisin
  • Finans
  • Energi, olje og gass
  • Menneskelige ressurser
  • Industri generelt

Oversettelser fra spansk til norsk med kvalitetsgaranti  

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO17100 og arbeidet vårt blir regelmessig kontrollert av Austrian Standards som er en sertifiseringsmyndighet. Dette gir våre kunder en ekstra stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebærer at alle oversettelser fra spansk til norsk som vi utfører er korrekte både språklig og terminologisk. Vi er også opptatt av hvordan våre kunder oppfatter oss og dette presenterer vi jevnlig en enkel presentasjon om på hjemmesiden vår i form av Trustpilot.                 

Personvern - en selvfølge!

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon og er selvsagt alltid nøye med å opprettholde en meget streng konfidensialitet. Alle våre ansatte er i så måte bundet av konfidensialitetsavtaler.

Sikker betaling på nettet

Du kan gjerne betale for din oversettelse med kredittkort direkte på internett via PayPal eller Saferpay som er en sikker sveitsisk betalingsløsning.

Tilbud og kontaktinformasjon

For mer informasjon, kontakt oss døgnet rundt via Opens window for sending emaile-post.

Du kan bestille et prisoverslag  og din oversettelse direkte her "Opens internal link in current windowvis tilbud"

The Native Translator er et ISO17100-sertifisert oversettelsesbyrå og en del av The Translator Group som er et språkselskap med verdensomspennende anseelse. Vi utfører oversettelser innen prosjektering, medisin, økonomi, jus og tilbyr  autoriserte oversettelser fra spansk til norsk.