The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Profesjonell oversetter fra spansk til norsk

Professionel oversetter og autorisert translatør fra spansk til norsk, bestil online!

The Native Translator tilbyr alle slags oversettelser fra spansk til norsk til deg som privatperson eller til bedriften din. Vi setter høyt fokus på konkurransedyktige priser, og det er derfor vi kan garantere at vi alltid har de absolutt beste prisene på markedet. Vi tilbyr kvalifiserte oversettelser av dokumenter og tekster fra spansk til norsk innen økonomi, jus, medisin og teknologi. Som et ISO17100 sertifisert oversettelsesbyrå har vi kvalitetsgaranti på oversettelsene som vi utfører.

Oversettelser av høyeste kvalitet levert på 24 timer

Vår forretningsmodell dreier seg kun rundt å produsere oversettelser av aller høyeste kvalitet og levere dem raskere enn noe annet oversettelsesbyrå kan. Dette har vi klart å holde med vårt verdensomspennende nettverk av oversettere og et ordresenter som har åpent 24 timer, alt klart til din disposisjon når du trenger oversettelser.

Fagoversettelse eller autorisert oversettelse fra spansk til norsk

Enten dokumentet det dreier seg om er rettsdokumenter, sertifiserte oversettelser av fødselsattester, bryllupsattester os så videre, har vi et pristilbud klart til deg på bare ett minut etter du tar kontakt. Jobben utføres raskt og problemfritt over nettet, og med den aller høyeste kvaliteten du kan få.

Vi oversetter fra spansk til norsk i følgende fagområder:

  • Markedsføring og reklame
  • Juridik
  • Medisin
  • Finans
  • Energi, olje og gass
  • Menneskelige ressurser
  • Industri generelt

Oversettelser fra spansk til norsk med kvalitetsgaranti  

The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO17100 og arbeidet vårt blir regelmessig kontrollert av Austrian Standards som er en sertifiseringsmyndighet. Dette gir våre kunder en ekstra stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebærer at alle oversettelser fra spansk til norsk som vi utfører er korrekte både språklig og terminologisk. Vi er også opptatt av hvordan våre kunder oppfatter oss og dette presenterer vi jevnlig en enkel presentasjon om på hjemmesiden vår i form av Trustpilot.                 

Personvern - en selvfølge!

Vi håndterer ofte svært sensitiv informasjon og er selvsagt alltid nøye med å opprettholde en meget streng konfidensialitet. Alle våre ansatte er i så måte bundet av konfidensialitetsavtaler.

Sikker betaling på nettet

Du kan gjerne betale for din oversettelse med kredittkort direkte på internett via PayPal eller Saferpay som er en sikker sveitsisk betalingsløsning.

Tilbud og kontaktinformasjon

For mer informasjon, kontakt oss døgnet rundt via Opens window for sending emaile-post.

Du kan bestille et prisoverslag  og din oversettelse direkte her "Opens internal link in current windowvis tilbud"

The Native Translator er et ISO17100-sertifisert oversettelsesbyrå og en del av The Translator Group som er et språkselskap med verdensomspennende anseelse. Vi utfører oversettelser innen teknikk, medisin, økonomi, jus og tilbyr autorisert oversettelse fra spansk til norsk.