The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversettelse til og fra nynorsk

Norsk skriftspråk – to varianter

Norsk skriftspråk består av to varianter: bokmål og nynorsk. Alle som vokser opp i Norge i dag blir eksponert for begge målformene og de systematiske forskjellene som disse utgjør. Både teksten, uttrykket og ordlyden skal være perfekt ved oversettelse, og det gjelder selvfølgelig like mye ved nynorsk oversettelse. Det er viktig å benytte seg av en morsmålsoversetter som er 100% profesjonell for å unngå unødvendige kostnader og sløsing av tid.

Hos The Native Translator samarbeider vi med over 5000 forskjellige oversettere. Dette inkluderer selvsagt også Norge med sine to skriftspråk: bokmål og nynorsk.

Vi tilbyr våre tjenester til deg som har nynorsk som hovedmål eller sidemål, og er klar til å hjelpe deg med oversettelse mellom nynorsk og alle verdens språk. Oversettelser av ulike typer tekster, vurdering av tekstkvalitet samt språkvask er noen av de nynorske språktjenestene vi tilbyr. Alle våre oversettere jobber til sitt morsmål, slik at nyanser, ordspill, metaforer og lignende blir gjengitt så naturlig som overhodet mulig.

Send oss en forespørsel, og motta et uforpliktende tilbud på oversettelse allerede i dag Opens window for sending emailkontakt os.  

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettelsesbyrå The Translator Group, sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og også den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i statsautorisert oversettelsejuridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse og teknisk oversettelse.