The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Fagoversettelse og Statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk

Profesjonell oversettelse norsk engelsk online

Det er forferdelig enkelt og kjapt. Du trenger kun gå på The Native Translator sin nettside og velger språket du ønsker å oversette fra og til, så skriver du inn din email, laster opp ønsket oversettelsesfil (The Native Translator godtar doc, docx, PDF, TIFF og JPEG filer) og så er det bare å betale via Paypal og vente.

Vi kan oversette opp til tre A4 sider, eller 800 ord fra norsk til engelsk på 24 timer. Har du spesielle behov, hastverk eller hvis oversettelsen er spesiell, ber vi deg ta kontakt med oss først og vi kan finne en løsning på din situasjon. Det er muligheter for raskere oversettelser, men vi liker å holde det til 3 sider i døgnet for å forsikre oss om at du får det beste produktet vi er i stand til å levere, med den språktekniske og stilmessige kvaliteten kunder forbinder med The Native Translator.

Vi oversetter fra norsk til engelsk i følgende fagfelt:

  • Markedsføring og reklame
  • Juss
  • Medisin
  • Norsk engelsk finans oversettelse
  • Energi, olje og gass
  • Menneskelige ressurser
  • Industri generelt

Statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk innen 24 timer

Når oversettelsen er klar, sender vi deg en lenke via e-post som gjør det mulig å laste ned oversettelsen. Hvis du har bestilt originaldokumentet, vil du vanligvis motta dette via vanlig postgang innen to til tre dager.

Statsautorisert oversettelse med kvalitetsgaranti

Vi er sertifisert i henhold til ISO 17100, og arbeidet vårt revideres hvert annet år av et sertifiseringsorgan. Dette betyr at du som kunde kan stole på arbeidet vårt.

Trygg håndtering av fortrolige dokumenter

For oss er det en selvfølge at dokumentene dine skal behandles fortrolig. Våre engelsk oversettere og prosjektledere er underlagt strenge taushetsavtaler. Hvis du ønsker det, tilbyr vi oss å undertegne en egen taushetsavtale som gjelder oversettelse av en tekst til/fra engelsk.

For å motta ytterligere informasjon, kan du ta kontakt med oss når som helst på døgnet via Opens window for sending emaile-post.

Du kan få tilbudet ditt direkte her på nettet under «vis pristilbud» og i tillegg legge inn bestillingen din for oversettelsen.

The Native Translator har spesialisert seg på oversettelse av dokumenter og tekster. Vårt onlinebyrå er sertifisert iht. ISO 17100 og kan levere oversettelser til/fra mer enn 25 språk.