The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversettelse for internasjonale organisasjoner

Internasjonale organisasjoner i fokus

The Native Translator tilbyr oversettelse for EU og internasjonale organisasjoner, og har en rekke kunder i denne sjangeren. Vi er spesialister på oversetting av administrative, finansielle og juridiske dokumenter samt rapporter i forbindelse med internasjonale organisasjoner (IFI, FN, Kofi Annan Foundation, europeiske institusjoner, EU, NGO, osv.).

Konfidensialitet er førsteprioritet

Vi har et nettverk av pålitelige oversettere som har spesialisert seg innenfor disse fagfeltene, med svært bred arbeidserfaring fra arbeid med internasjonale organisasjoner. De har derfor en gjennomgående dyp forståelse av spesifikke behov og metoder. I samarbeid med våre kunder eksisterende kunder har vi utarbeidet spesielle ordlister for hver enkelt organisasjon. Disse oppdateres og korrigeres kontinuerlig. Vi kjenner internasjonale organisasjoners behov, og kan derfor garantere høy kvalitet – hver gang.

  • Alle tekstene blir oversatt av profesjonelle morsmålsoversettere
  • Våre prosjektledere velger ut den beste oversetteren til hver enkelt oppgave
  • All tekster blir korrekturlest av en korrekturleser med lang erfaring og utdannelse innenfor språk
  • Vi kan tilby statsautorisert oversettelse ved behov (ofte et krav for offentlige dokumenter)

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettelsesbyrå The Translator Group, sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og også den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i statsautorisert oversettelsejuridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse og teknisk oversettelse.