The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversettelse og lokalisering av programvare

Selskapet vårt tilbyr oversettelse og lokalisering av krevende programvarer, og vi har satt sammen et eget team av oversettere spesielt tilpasset denne nisjebransjen. Vi forstår viktigheten av 100 % korrekt gjengivelse av den bransjespesifikke terminologien og ordlyden, så derfor er alle våre programvareoversettere spesialtrenet innenfor sitt felt. Ved hjelp av en detaljert lokalisering- og oversettelsesprosess, sikrer dermed The Native Translator at nettopp din programvare formidles helt presist til kundene dine.

Vi er alltid forberedt på å hjelpe deg med programvarelokalisering og spesialiserte oversettelser til og fra over 100 språk, så det er bare å kontakte oss når du bestemmer deg for å gjøre forretninger på det globale markedet.

Etter å ha behandlet våre kunders tekniske prosjekter i over ti år, har The Native Translator bred erfaring med å levere oversettelses- og lokaliseringsløsninger som fungerer.

The Native Translators drevne prosjektledere holder styr på alle oversettelsesoppgaver, slik at vi kan levere et ferdig kvalitetsresultat i henholdt til avtalt pris og tidsfrist. 

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettelsesbyrå The Translator Group, sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og også den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i statsautorisert oversettelsejuridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse og teknisk oversettelse.