Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversettelser for IT-industrien

Oversettelser for IT-industrien og lokalisering av software

The Native Translor tilbyr profesjonelle oversettelser og lokaliseringstjenester for IT-industrien. Vårt oversetterteam består av kvalifiserte spesialister, og inkluderer prosjektledere, statsautoriserte oversettere, redaktører, programmerere og webdesignere med høy kompetanse og lang erfaring med oversettelser for IT-industrien.

Kompetent team med lang erfaring

I arbeidet med oversettelser for IT-industrien benytter The Native Translator seg utelukkende av kompetente språkeksperter som enten har erfaring innen informasjonsteknologi og telekommunikasjon, eller som har gjennomgått opplæring i oversettelser for IT-industrien. Når våre dyktige oversettere er ferdig med oversettelsen blir alle dokumenter sendt til høyt kvalifiserte redaktører og korrekturlesere for en detaljert sammenligning av kilden og dokumentet. Dette gjør vi for å sikre at den endelige versjonen vil være nøyaktig og konsekvent. Vi finner stor glede i å bidra med oversettelser for IT-industrien, og kan garantere kvalitetsoversettelser i de mest utbredte språk, som eksempelvis spansk, tysk, italiensk, fransk, arabisk, polsk, russisk, kinesisk, japansk og svensk, og er villige til å ta hensyn til alle dine krav.

Vi tilbyr attraktive priser og gir profesjonell lokalisering av programvare for din bedrift, uansett hvilke størrelse og kompleksitet prosjekter har.

Vi tilbyr profesjonell oversettelses- og lokaliseringstjenester innenfor følgende områder:

  • Internett-teknologi
  • Telekommunikasjon
  • Programvare
  • Grafikk
  • E-business
  • Nettverk og systemadministrasjon 

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>