The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautoriserte oversettelser fra spansk til norsk

Profesjonelle oversettelser fra spansk til norsk

The Native Translator tilbyr klare og korrekte statsautoriserte oversettelser fra spansk til norsk. Så langt har vi tilbudt våre tjenester for flyselskap, nettsider, brosjyrer, hoteller, banker og forsikringsselskap – for å nevne noe. Ønsker du en oversettelse fra norsk til spansk, så er The Native Translator et ypperlig valg.

Lang erfaring

Vi har lang erfaring med statsautoriserte oversettelser fra spansk til norsk innen de fleste fagområder, og leverer hurtige oversettelser med høy kvalitet og korrekt terminologi. Vi har eksempelvis jobbet mye med oversettelser av markedsføringsmateriale, tekster og dokumenter for reiselivssektoren, og juridiske og finansielle oversettelser med stor bredde. De juridiske oversettelser blir her utført av oversettere med høy kompetanse og god kjennskap til det norske lovverket, og de finansielle oversettelsene blir utarbeidet i tett samarbeid med økonomer og finansanalytikere. Dette er med på å sikre at dine oversettelser oppnår et best mulig resultat.

Vi tilbyr statsautoriserte oversettelser fra spansk til norsk i følgende områder:

  • Reiseliv
  • Juss
  • Finans
  • Markedsføring
  • Nettsider
  • Tekniske oversettelser
  • Lokalisering av nettsteder 

Statsautoriserte oversettelser fra spansk til norsk

En statsautorisert oversettelse er en rettsgyldig oversettelse av dine dokumenter. Oversettelsen påføres et stempel og oversetterens underskrift som bekrefter at oversettelsen er korrekt. Rettsdokumenter, pasientjournaler, vitnemål, attester og andre offentlige dokumenter må være utført av en statsautorisert oversetter eller translatør.

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettelsesbyrå The Translator Group, sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og også den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i spansk statsautorisert oversettelsejuridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse og teknisk oversettelse.