Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Kvalitetsoversettelser for turistindustrien

Denne bransjen har kontinuerlig behov for oversettelse av ulike dokumenter, nettsteder og brosjyrer – og vi varetar med glede oppgavene til de faste reiselivskundene våre hver eneste dag.

The Native Translator leverer for eksempel oversettelser for lavprisflyselskaper, som med sitt forenklede nettbaserte bookingsystem og sine gode fasiliteter på flyplasser samt et annerledes syn på økonomi, endrer dagens turistindustri.

De fleste turister søker nå på nettet for å finne informasjon om landet eller regionen de skal besøke.

Gammeldagse reisebyråer er ikke like populære lengre. Vanligvis har ikke turister så god tid på hvert sted, og det er derfor viktig at de på en god og effektiv måte kan innhente informasjon om nettopp ditt hotell/kafe/restaurant eller lignende når de måtte ønske. Turistkontorer og nettbaserte reiselivsfirmaer må levere all informasjon til turistene samt tilby bookingmuligheter online på alle språk. Det er det mest lønnsomme for alle parter.

Vi tilbyr blant annet oversettelse av:

  • Brosjyrer
  • Nettsteder
  • Tur- og ferieguider
  • Produktbeskrivelser
  • Menyoversettelse, også kalt «oversettelse av systemtekster»

Som et EN 15038-sertifisertoversettelsesfirma sørger våre strenge kvalitetskontroller for at vi bare velger ut kvalifiserte oversettere til dine prosjekter. Vi velger utelukkende lingvister på grunnlag av kvalifikasjoner og morsmål.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>