The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Kvalitetsoversettelser for turistindustrien

Denne bransjen har kontinuerlig behov for oversettelse av ulike dokumenter, nettsteder og brosjyrer – og vi varetar med glede oppgavene til de faste reiselivskundene våre hver eneste dag.

The Native Translator leverer for eksempel oversettelser for lavprisflyselskaper, som med sitt forenklede nettbaserte bookingsystem og sine gode fasiliteter på flyplasser samt et annerledes syn på økonomi, endrer dagens turistindustri.

De fleste turister søker nå på nettet for å finne informasjon om landet eller regionen de skal besøke.

Gammeldagse reisebyråer er ikke like populære lengre. Vanligvis har ikke turister så god tid på hvert sted, og det er derfor viktig at de på en god og effektiv måte kan innhente informasjon om nettopp ditt hotell/kafe/restaurant eller lignende når de måtte ønske. Turistkontorer og nettbaserte reiselivsfirmaer må levere all informasjon til turistene samt tilby bookingmuligheter online på alle språk. Det er det mest lønnsomme for alle parter.

Vi tilbyr blant annet oversettelse av:

  • Brosjyrer
  • Nettsteder
  • Tur- og ferieguider
  • Produktbeskrivelser
  • Menyoversettelse, også kalt «oversettelse av systemtekster»

Som et EN 15038-sertifisertoversettelsesfirma sørger våre strenge kvalitetskontroller for at vi bare velger ut kvalifiserte oversettere til dine prosjekter. Vi velger utelukkende lingvister på grunnlag av kvalifikasjoner og morsmål.

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettelsesbyrå The Translator Group, sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og også den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i statsautorisert oversettelsejuridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse og teknisk oversettelse.