Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Kvalitetsoversettelser for moteindustrien

Oversettelse av dokumenter og tekster til motebransjen 

Chiffon, konvoluttveske, båthals… Vi kjenner fagspråket! The Native Translator leverer kvalitetsoversettelser for moteindustrien til markedets beste pris.
Som alle andre bransjer, har også moteindustrien sitt eget språk. Selve moteindustrien er internasjonal, mens moter og trender er lokale eller regionale. Ofte vil et ord bety forskjellige ting på forskjellige markeder, og samme klesplagg kan vekke forskjellige assosiasjoner fra land til land.

Lang erfaring – bred kunnskap

Vi har lang erfaring innen internasjonal moteindustri, og har blant annet behandlet oversettelser av kataloger, nettsider, merkelapper, kreative slagord, produktbeskrivelser og blogginnlegg. Vi sørger alltid for at dine moteoversettelser gir et best mulig inntrykk av deg. Alle våre moteoversettere har bakgrunn i moteindustrien eller annen dekkende faglig kunnskap om bransjen, og er derfor godt kvalifisert til å ta seg av nettopp din oversettelse. Vi lover deg at du blir fornøyd!

Vi snakker ditt språk

The Native Translator samarbeider med verdens fremste lingvister, og kan tilby mer enn 5000 profesjonelle moteoversettelse til og fra forskjellige språk. 

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>