The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Kvalitetsoversettelser for moteindustrien

Oversettelse av dokumenter og tekster til motebransjen 

Chiffon, konvoluttveske, båthals… Vi kjenner fagspråket! The Native Translator leverer kvalitetsoversettelser for moteindustrien til markedets beste pris.
Som alle andre bransjer, har også moteindustrien sitt eget språk. Selve moteindustrien er internasjonal, mens moter og trender er lokale eller regionale. Ofte vil et ord bety forskjellige ting på forskjellige markeder, og samme klesplagg kan vekke forskjellige assosiasjoner fra land til land.

Lang erfaring – bred kunnskap

Vi har lang erfaring innen internasjonal moteindustri, og har blant annet behandlet oversettelser av kataloger, nettsider, merkelapper, kreative slagord, produktbeskrivelser og blogginnlegg. Vi sørger alltid for at dine moteoversettelser gir et best mulig inntrykk av deg. Alle våre moteoversettere har bakgrunn i moteindustrien eller annen dekkende faglig kunnskap om bransjen, og er derfor godt kvalifisert til å ta seg av nettopp din oversettelse. Vi lover deg at du blir fornøyd!

Vi snakker ditt språk

The Native Translator samarbeider med verdens fremste lingvister, og kan tilby mer enn 5000 profesjonelle moteoversettelse til og fra forskjellige språk. 

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettelsesbyrå The Translator Group, sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og også den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i statsautorisert oversettelsejuridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse og teknisk oversettelse.