Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Oversettelse for eiendomsmeglere

Skreddersydde løsninger for eiendomsmeglere

The Native Translator tilbyr profesjonelle oversettelses- og lokaliseringstjenester for eiendomsselskaper på over 100 forskjellige språk. Vi skreddersyr oversettelsesforløpet etter dine krav og behov, og hjelper deg å få gjennomført eiendomshandelen raskt. Eiendomsspesialister, advokater, kjøpere og selgere trenger alle hurtig og enkel oversettelse av eiendomsrelaterte dokumenter til en tålelig pris. For å kunne levere hele «pakken» til eiendomsmegler over hele verden, har vi satt sammen en gruppe erfarne, høyt kvalifiserte oversettere som vet nøyaktig hvilke ord de skal plassere hvor.

Morsmålsoversettere med høy kompetanse

The Native Translators morsmålsoversettere og korrekturlesere har den nødvendige kompetansen som skal til for å kunne levere høy kvalitet på kort tid. Alle våre oversettere har bakgrunn i finans- eller jussektoren, og har en tittel innenfor et av disse fagfeltene.

Få et uforpliktende tilbud

Kontakt oss allerede i dag, og ta en snakk med en av våre hyggelige prosjektledere angående ditt neste oversettelsesprosjekt. Vi har døgnåpent, og er alltid klare til å hjelpe deg med å nå dine salgsmål. 

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>