Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversettelse engelsk norsk

Få en profesjonell oversettelse fra engelsk til norsk. ISO17100 sertifisert oversettelsesbyrå for engelsk oversettelse.

Har du behov for en dyktig engelsk oversetter eller engelsk translatør? Har du brug for at oversætte offentlige dokumenter, aftaler, regnskaber, uddannelsespapirer eller certifikater, der er juridisk bindende dokumenter fra engelsk til norsk kræves der ofte en statsautorisert oversættelse. Vi hjælper dig med at oversætte dokumenter, der kræver juridisk certificering og stempel til norsk. The Native Translator er en global ISO 17100 sertifisert tilbyder av kvalitetsoversettelser på over 120 språk fra kvalitetssikrede oversettere med lang fartstid innen oversetterfeltet.

Kvalifisert oversettelse fra engelsk til norsk

Uansett hva du vil kommunisere så kan vi hjelpe deg. Vi utfører autoriserte oversettelser mellom 30 språk, men arbeider også med kvalifisert oversettelse fra engelsk til norsk innen jus, økonomi/finans, medisin og teknologi. Kvaliteten på oversettelsen din speiler naturligvis hvem du er, derfor bør du overveie nøye hvilke krav du skal stille til oversettelsesbyrået som skal få tilliten til å formidle budskapet ditt.

Spesialisert oversettelse fra engelsk til norsk

Vi håndterer alle typer engelske kvalitetsoversettelser, fra spesialiserte oversettelser innen medisin, teknologi eller juss til autoriserte oversettelser av, for eksempel, rettsdommer, kontrakter, registerutdrag etc.

Statsautorisert oversettelse fra engelsk til norsk utført av autoriserte translatører

Mange dokumenter må være oversatt av statsautorisert oversetter  fra engelsk til norsk for å være gyldige. Vi håndterer alle typer engelske oversettelser, innen feltene juss, medisin og teknologi til statsautoriserte engelske oversettelser av, dødsattester rettsdokumenter, politiattester, kontrakter, registerutdrag, etc.

The Native Translator er et ISO 17100–sertifisert oversetterbyrå

Det å være et ISO–sertifisert oversetterbyrå innebærer at man tar kvalitet på alvor. Sertifiseringsprosessen er krevende og hver 24. måned blir virksomheten vår gjennomgått for å sikre at vi lever opp til kravene. Vi er også helt CO2–nøytrale og følger ISO 27000 for å sikre at dokumentene dine håndteres på korrekt måte. På hjemmesiden kan du se at vi også årlig gjennomfører en kontroll av betalingssystemet vårt for å sikre at betalingssikkerheten lever opp til en svært høy standard. Vi tar kvalitet på alvor og det vet vi at du som kunde forventer.

Kontakt

Du kan nå oss på e-post døgnet rundt, året rundt om du trenger informasjon.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100 og spesialisert på å overlevere kvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>