The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Spanske oversettelser

Et marked i sterk vekst

Det spansktalende markedet er i sterk vekst, og for mange virksomheter blir det stadig viktigere og kunne tilby kvalitetssikrede oversettelser for sine spansktalende kunder. Dette markedet utgjør et kjempesamfunn som åpner for en rekke nye forretningsmuligheter og samarbeidspartnere. Derfor ser vi i The Native Translator det som svært viktig å kunne tilby våre kunder statsautoriserte, spanske oversettelser av høy kvalitet.

Spanske oversettelser på nett

The Native Translator oversetter tekster mellom spansk og over 100 forskjellige språk. Våre eksperter på nettbaserte spanske oversettelser har lang erfaring med profesjonell oversettelse, og er statsautoriserte translatører i sine respektive land. Alle medlemmer av oversetterteamene er valgt på grunnlag av deres yrkeserfaring, fagkunnskap og språkkunnskap. Før oversetterne blir tildelt oppdrag blir de testet i språkkombinasjonen og fagfeltet de skal oversette.

Rask levering

The Native Translator er et globalt oversettelsesbyrå, som er lokalt representert i over 60 land. Med vårt dyktige team og våre gode nettløsninger er vi verdens raskeste nettbaserte leverandør av statsautoriserte spanske oversettelser av høy kvalitet. Du kan hurtig og enkelt få en priskvotering på ditt oversettelsesoppdrag ved å benytte deg av funksjonen ”Opens internal link in current windowfå et tilbud”, som du finner til høyre på denne siden.

Vi tilbyr spanske oversettelser innenfor:

  • Finans
  • Juss
  • Markedsføring
  • Medisin og omsorg
  • Teknisk oversetting
  • Øvrige spanske oversettelser

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettelsesbyrå The Translator Group, sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og også den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i spansk statsautorisert oversettelsejuridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse og teknisk oversettelse.