Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Norsk statsautorisert oversettelse

Statsautoriserte norske oversettelser - Nøyaktig, raskt og profesjonelt 

Det finnes ingen globalt ledende standard for sertifiserte oversettelser. Sertifiseringen som kreves for dokumentet ditt avhenger av flere faktorer; hvilket land oversettelsen skal brukes i, hvilken organisasjon, hvilke språk det dreier seg om - med mer. I Norge heter denne sertifiseringsprosessen for statsautorisasjon.

The Native Translator leverer norsk statsautorisert oversettelse fra alle språk hvor denne tjenesten finnes – og vi er eksperter i å finne frem til de dyktigste statsautoriserte oversetterne. 

Statsautoriserte translatører i Norge

Statsautoriserte oversettelser kreves vanligvis for offisielle dokumenter som fødsels- og dødsattester, ekteskapsattester, skilsmisseattester, vitnemål, kontrakter og avtaler med mer. Dersom behovet for en norsk autorisert oversettelse oppstår, kan du trygt kontakte The Native Translator. Den riktige kopien med signatur og stempel som du mottar i retur vil være av høy kvalitet og i tråd med de norske standardene.

Våre priser på oversettelse

Vi er ofte 15-25% billigere enn våre konkurrenter  Få et pristilbud.

Norsk statsautorisert oversettelse på nett 

 

Vi har kapasitet til å håndtere selv de mest komplekse oppdrag, og vi leverer alltid til avtalt tid. Vi kommuniserer via e-post, så det spiller ingen rolle om kunden befinner seg i Tromsø, New York, Singapore eller Bergen. Trenger du råd eller hjelp – så spør oss! Du kan kontakte oss døgnet rundt via e-post.

Vi bistår bedrifter, advokatfirmaer, offentlige etater, men også privatpersoner

Enten du representerer et stort multinasjonalt selskap eller en privatperson som trenger hjelp med en rask statsautorisert oversettelse, er du velkommen, du kan nå oss døgnet rundt.

Personvern og sikker filbehandling

Hele prosessen er anonym og dine dokumenter blir selvfølgelig håndtert med den ytterste konfidensialitet. Alle våre ansatte er bundet av konfidensialitetsavtaler. Filene blir håndtert med kryptert filoverføring (SSL) via vår kundeportal.

Kvalitetsgaranti

Som et ISO-sertifisert oversetterbyrå, gir vi kvalitetsgaranti på alle våre oversettelser, noe som betyr at oversettelsene vi gjennomfører er korrekte både språklig og terminologisk.

Sikker betaling online

Du betaler med kredittkort direkte online via PayPal, eller Saferpay, en sikker sveitsisk betalingsløsning.

The Native Translator er et oversetterbyrå online og en del av The Translator Group basert i Sveits, sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi er bl.a. spesialisert på norsk statsautorisert oversettelse direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>