The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Trenger du profesjonell spansk oversettelse?

Få en profesjonell oversettelse fra norsk til spansk eller spansk til norsk. ISO17100 sertifisert oversettelsesbyrå for spansk oversettelse.

Vi tilbyr spesialiserte oversettelser av dokumenter og tekster innen økonomi, jus, medisin og teknikk fra norsk til spansk og spansk til norsk. Ettersom vi er et ISO17100-sertifisert oversettelsesbyrå, kan vi tilby kundene våre kvalitetsgaranti for alle våre oversettelser fra det norske til det spanske språket som vi utfører. The Native Translator bruker utelukkende spanske morsmålsoversettere, og kan derfor garantere at språket er perfekt når det kommer til lokale uttrykk, sjargong og skrivemåte.

Statsautoriserte oversettelser av offisielle dokumenter fra norsk til spansk

Vi tilbyr statsautoriserte oversettelser av offisielle dokumenter til spansk via Internett. La oss oversette dine forretningsrapporter, finansielle dokumenter, kontrakter, avtaler osv. raskt, uproblematisk og til fordelaktige priser! Våre oversettere er sertifiserte og godkjente i en rekke land og kan derfor klargjøre autoriserte oversettelser av offisielle dokumenter.

Morsmålstalende spanske ekspertoversettere

Spesialister som oversetter til sitt morsmål leverer bedre oversettelser fordi de er i sitt rette element – både språklig og når det gjelder fagfeltet som skal oversettes. Dette betyr at du som kunde vil motta førsteklasses spesialistoversettelser som klinger godt hos dine lesere. Du får kvaliteten du trenger fra en oversetter som:

  • er en profesjonelt kvalifisert oversetter;
  • har spesialistkunnskap;
  • oversetter til sitt spanske morsmål.

Vi gjenskaper dokumentet ditt - pent grafisk utseende

Våre oversettere av vitnemål og attester har bred erfaring med å tilpasse dokumentene slik at de i størst mulig grad ligner på originaldokumentet.

Fortrolighet er en selvfølge for oss

Vi behandler ofte store mengder sensitiv informasjon og det er derfor av høyeste betydning for oss å beholde denne informasjonen konfidensiell.

Rask tilbakemelding – over hele verden

Våre globale aktiviteter (kontorer i Europa, Asia og Amerika) sikrer deg at minst ett kontor alltid er tilgjengelig for å svare på dine forespørsler, når som helst på døgnet. Vi garanterer deg et bindende tilbud innen en time etter at vi har mottatt dine dokumenter.

Kontakt

Ta gjerne kontakt med oss når som helst (24 timer) for enhver videre informasjon du måtte ønske.

Du kan be om et pristilbud og bestille din oversettelse direkte på nett her <få et tilbud>

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO 170100, spesialisert for produksjon av spansk oversettelse med kvalitetsgaranti via Internett.