Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Trenger du profesjonell spansk oversettelse?

Profesjonell oversettelse fra norsk til spansk, oversettelsesbyrå for spansk oversettelse ISO17100

Vi tilbyr spesialiserte oversettelser av dokumenter og tekster innen økonomi, jus, medisin og teknikk fra norsk til spansk og spansk til norsk. Ettersom vi er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå, kan vi tilby kundene våre kvalitetsgaranti for alle oversettelser som vi utfører. The Native Translator bruker utelukkende morsmålsoversettere, og kan derfor garantere at språket er perfekt når det kommer til lokale uttrykk, sjargong og skrivemåte.

Statsautorisert oversettelse av offisielle dokumenter fra norsk til spansk

Vi tilbyr statsautoriserte oversettelser av offisielle dokumenter til og fra spansk online. En statsautorisert spansk oversettelse er utført av en statsautorisert spansk translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling, og som dermed er bemyndiget til å bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten.

Her finner du eksempler på dokumenter som typisk må oversettes av en statsautorisert spansk translatør:

firmaattester, vedtekter, fullmakter, kontrakter, skattedokumenter, arvedokumenter, tinglysninger, legeattester, dødsattester, saksdokumenter, navnemeldinger, adopsjonspapirer, vigselsattester, separasjonsbevillinger, skilsmissebevillinger, karakterutskrifter, vitnemål, arbeidsattester, kursbevis, fødselsattester, politiattester etc.

Juridisk oversettelse fra norsk til spansk ISO 20771

The Native Translator var det første oversettelsesbyrået i Skandinavia som ble sertifisert etter ISO 20771, ISO-standarden for juridiske oversettelser. Sertifiseringen bekrefter kvalitetsprofilen vår og at vi gjør vårt ytterste for å være en bransjeledende leverandør av juridiske oversettelser av høy kvalitet.

Spansk fagoversettelse innen jus, økonomi, medisin og teknikk.

Vi utfører også kvalifiserte fagoversettelser mellom spansk og mer enn 30 andre språk. Med fagoversettelse mener vi en oversettelse som krever at oversetteren har grundige kunnskaper om emnet for oversettelsen. Dette kan være juridiske kunnskaper eller f.eks. fagkunnskaper innen medisin.

Spansk oversettelse kvalitetsgaranti: ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

Riktig pris på oversettelse til spansk

Vi tror vi er et av de rimeligste oversettelsesbyråene i Norge. Med vår effektive organisasjon kan vi tilby gode priser uten å inngå kompromisser når det gjelder kvaliteten. Oversetterne våre er universitetsutdannet, har spansk som morsmål og er kvalifiserte fagoversettere og autoriserte oversettere.

Fortrolighet

Vi har en stor kundebase som blant annet består av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Trygg betaling på nett

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning. Du kan enkelt få et tilbud og bestille en spansk oversettelse av dine dokumenter på nett i vår oversettelsesportal. Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som har spesialisert seg på å utføre og levere høykvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til og fra spansk.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>