The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautoriserte norske oversettelser

Norske oversettelser med høy kvalitet

The Native Translator er en ledende global oversettingstjeneste, som leverer kvalitetssikrede oversettelser av tekster og dokumenter. Før vi begynner arbeidet med de enkelte oversettelsesoppgavene forsikrer vi oss alltid om at vi forstår kundenes individuelle behov. På denne måten garanterer vi at vårt erfarne oversetterteam alltid leverer et resultat som oppfyller kundens forventninger. Vi tilbyr fleksible løsninger, og har som mål å sikre raske og nøyaktige oversettelser til konkurransedyktige priser.

Ekspertise

Når vi jobber med statsautoriserte, norske oversettelser benytter The Native Translator seg av nøye utvalgte oversettere med lang erfaring og kompetanse i oversettelsesfaget. Statsautoriserte norske oversettelser blir utført av personer med svært god kjennskap til det norske språket, samt inngående kunnskap til fagfeltene de oversetter innenfor. Dette er med på å sikre at oversettelsene dine blir nøyaktig oversatt, og får en høy teknisk standard med korrekt terminologi.

For å garantere et godt resultat krever vi hos The Native Translator at våre oversettere og korrekturlesere har utdannelse, kurs- og arbeidserfaring med statsautoriserte, norske oversettelser.

Vi tilbyr statsautoriserte norske oversettelser innenfor følgende fagfelt:

  • Markedsføring og reklame
  • Juss
  • Medisin
  • Finans
  • Energi, olje og gass
  • Menneskelige ressurser
  • Industri generelt

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettelsesbyrå The Translator Group, sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og også den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i norsk statsautorisert oversettelsejuridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse og teknisk oversettelse.