The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Trenger du profesjonell norsk fransk oversettelse?

Fagoversettere og statsautoriserte translatører fra norsk til fransk

Våre oversettere er erfarne oversettere og spesialister på en rekke fagfelt, som jus, økonomi, markedsføring, programvare og teknikk. En oversettelse bør ikke virke oversatt. Når du leser den, skal det rett og slett ikke falle deg inn at teksten opprinnelig ble skrevet på et annet språk. For å sikre at enhver oversettelse fremstår som en originaltekst, oversetter derfor våre medarbeidere bare til sitt eget morsmål. 

Statsautorisert oversettelse fra norsk til fransk av alle typer dokumenter

Vi tilbyr statsautorisert oversettelse til fransk av offisielle dokumenter via Internett. La oss oversette dine forretningsrapporter, finansielle dokumenter, kontrakter, avtaler osv. raskt, uproblematisk og til fordelaktige priser! Våre oversettere er autoriserte og godkjente i Frankrig og kan derfor klargjøre statsautoriserte oversettelser av offisielle dokumenter til fransk.

Morsmålstalende franske ekspertoversettere

Spesialister som oversetter til sitt morsmål leverer bedre oversettelser fordi de er i sitt rette element – både språklig og når det gjelder fagfeltet som skal oversettes. Dette betyr at du som kunde vil motta førsteklasses spesialistoversettelser som klinger godt hos dine lesere. Du får kvaliteten du trenger fra en oversetter som:

  • er en profesjonelt kvalifisert oversetter
  • har spesialistkunnskap;
  • oversetter til sitt franske morsmål.

Høyt anerkjente franske oversettere

The Native Translator är et ISO 17100 sertifisert oversetterbyrå og er derfor underlagt strenge kvalitetskontroller både for oversettelser og for andre tjenester. Deler av prosessen for kvalitetssikring pålegger oss å tilfredsstille fire øyne-prinsippet, dvs. at alle oversettelser blir gjennomgått hver for seg, revidert og sluttført av en annen oversetter som er kvalifisert innenfor det relevante fagfeltet.

Fortrolighet er en selvfølge for oss

Vi behandler ofte store mengder sensitiv informasjon og det er derfor av høyeste betydning for oss å beholde denne informasjonen konfidensiell.

Rask tilbakemelding – over hele verden

Våre globale aktiviteter (kontorer i Europa, Asia og Amerika) sikrer deg at minst ett kontor alltid er tilgjengelig for å svare på dine forespørsler, når som helst på døgnet. Vi garanterer deg et bindende tilbud innen en time etter at vi har mottatt dine dokumenter.

Kontakt

Ta gjerne kontakt med oss når som helst (24 timer) for enhver videre informasjon du måtte ønske.

Du kan be om et pristilbud og bestille din oversettelse direkte på nett her <Få et tilbud>

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO 170100, spesialisert for produksjon av oversettelser til fransk med kvalitetsgaranti via Internett.