Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Statsautoriserte oversettelser fra norsk til engelsk online

Statsautoriserte translatører og oversettere fra norsk til engelsk

En statsautorisert oversettelse er utført av en statsautorisert translatør som har fått utlevert en offentlig translatørbevilling, og som dermed er bemyndiget til å stemple og bekrefte med sin underskrift at oversettelsen er en fullstendig og nøyaktig gjengivelse av kildeteksten. Vi benytter seg oss av dyktige statsautoriserte translatører og oversettere, som jobber grundig og målrettet for å gi deg et best mulig resultat. Våre engelske oversettere har god språkforståelse, og lang erfaring med statsautoriserte oversettelser fra norsk til engelsk.

Engelske fagoversettere

I tillegg til svært gode språkferdigheter og en ypperlig språkforståelse har våre translatører og oversettere også spesialkompetanse innen forksjellige fagfelt. Gruppen som arbeider med statsautoriserte oversettelser fra norsk til engelsk består av fagoversettere med spisskompetanse innen finans, juss, medisin og IT, for å nevne noen. Ved å benytte oss av statsautoriserte translatører og oversettere som er spesialister innenfor sine fagfelt, sikrer vi at alle våre oversettelser får en naturlig nærhet til både språk og fagområde. Våre oversettere er erfarne og profesjonelle som kompetent oversetter til deres eget morsmål som de, selvsagt, snakker daglig. En oversetter er, derfor, alltid kjent med dagens uttrykk og vanskelighetene av det gitte språket.

Vi tilbyr statsautorisert oversettelser fra norsk til engelsk inennfor følgende fagfelt

  • Juss
  • Medisin
  • Finans
  • Energi, olje og gass
  • Industri

Profesjonelle oversettelser til engelsk med vår kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO 17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av et godkjent evalueringsorgan. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi har en stor kundebase av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og at vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Ønsker du et tilbud på en oversettelse, fra norsk til engelsk eller trenger du mer informasjon?

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online vis pristilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede engelske oversettelser direkte gjennom Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>