The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautoriserte oversettelser fra norsk til engelsk online

Statsautoriserte translatører og oversettere fra norsk til engelsk

Vi benytter seg oss av dyktige statsautoriserte translatører og oversettere, som jobber grundig og målrettet for å gi deg et best mulig resultat. Våre engelske oversettere har god språkforståelse, og lang erfaring med statsautoriserte oversettelser fra norsk til engelsk.

Engelske fagoversettere

I tillegg til svært gode språkferdigheter og en ypperlig språkforståelse har våre translatører og oversettere også spesialkompetanse innen forksjellige fagfelt. Gruppen som arbeider med statsautoriserte oversettelser fra norsk til engelsk består av fagoversettere med spisskompetanse innen mekanikk, juss, markedsføring og IT, for å nevne noen. Ved å benytte oss av statsautoriserte translatører og oversettere som er spesialister innenfor sine fagfelt, sikrer vi at alle våre oversettelser får en naturlig nærhet til både språk og fagområde.

Med over 5000 statsautoriserte translatører og oversettere med spisskompetanse inennfor forskjellige fagfelt og bransjer, kan vi sikre at dine statsautoriserte oversettelser fra norsk til engelsk blir levert med høy kvalitet og riktig terminologi. Dette ser vi i The Native Translator på som en enorm markedsfordel, som også kommer kunden til gode.

Vi tilbyr statsautorisert oversettelser fra norsk til engelsk inennfor følgende fagfelt

  • Juss
  • Medisin
  • Finans
  • Energi, olje og gass
  • Industri

Profesjonelle oversettelser til engelsk med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator er sertifisert i henhold til den internasjonale ISO17100-standarden, et anerkjent kvalitetskriterie som gjelder spesielt for oversetterbyråer. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som tjener som den internasjonale sertifiserende myndigheten. Dette gir deg således, som vår klient, det høyeste nivået av sikkerhet.

Konfidensialitet er vår etiske standard

Vi håndterer sensitiv informasjon hver eneste dag. Vi er alltid nøye med å opprettholde streng konfidensialitet. 

Skulle du ønske ytterligere informasjon, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss hele døgnet via Opens window for sending email e-post.

Du kan få pristilbudet ditt på rett her under etter minutt, og også bestille oversettelsen din direkte online « Opens internal link in current windowvis pristilbud »

The Native Translator er et ISO17100-kvalitetssertifisert oversetterbyrå online, spesialisert på å tilby, kvalitetssikrede engelske oversettelser direkte gjennom Internett.