Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversettelse fra norsk til engelsk

Profesjonelle oversettere og statsautoriserte translatører for oversettelse fra norsk til engelsk

The Native Translator tilbyr kvalitetssikrede oversettelser til de fleste språk. På huset har vi fagoversettere og statsautoriserte translatører mellom norsk og engelsk. For andre språkkombinasjoner benytter vi vårt nettverk av nasjonale og internasjonale erfarne morsmålsoversettere som har spesialistkompetanse innenfor praktisk talt alle sektorer. Vi oversetter alle typer dokumenter og tekster for næringsliv, offentlig forvaltning og privatpersoner fra norsk til engelsk.

Fagoversettelse fra norsk til engelsk.

Når du har behov for oversettelse til et spesialisert felt, vil teksten bli oversatt av noen som faktisk forstår dette feltet, enten det gjelder juss, patent, medisin, næringsliv, transport, finans, markedsføring, PR, IT, teknologi, ingeniørfag og reiseliv. Våre oversettere er advokater så vel som leger, ingeniører, økonomer o.l. arbeidende innen alle språkpar. Alle våre oversettere er morsmålsoversettere. Det vil si, skal en norsk tekst oversettes til engelsk, er det en oversetter med engelsk som morsmål som oversetter. Dette betyr fortrolighet med den aktuelle språkbruken, språklige nyanser og regionale dialekter. Vi har et stort antall kvalitetssikrede oversettere som dekker de aller fleste fagområder og målgrupper, både på britisk, amerikansk og australiensisk engelsk.

Statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk

Vi har spesialisert oss på statsautoriserte oversettelser, og siden 2005 har vi levert statsautoriserte oversettelser fra norsk til bl.a. engelsk. Dokumenter som ofte må oversettes av en statsautorisert translatør er økonomiske dokumenter, som f.eks. kontoutskrifter, kvartalsrapporter og børsmeldinger, juridiske dokumenter, som f.eks. avtaler og kontrakter, rettsavgjørelser, registreringsdokumenter og ulike typer attester og sertifikater.

Translatørene våre er autorisert av Norges Handelshøyskole og/eller lokalt i Australia, Canada, New Zealand, Storbritannia og USA, avhengig av hvor oversettelsen skal brukes. I den grad det er mulig, prøver vi alltid å bruke translatører som er autorisert i det landet oversettelsen skal brukes. Så hvis du f.eks. bestiller en statsautorisert oversettelse til engelsk som skal brukes i Australia, bruker vi en translatør som er autorisert i Australia. Derfor er det viktig at du ved bestilling angir i hvilket land oversettelsen din skal brukes. De oversettelsene vi utfører godkjennes naturligvis av både skoler, domstoler og myndigheter i mottakerlandet.

Oversettelse fra norsk til engelsk med kvalitetsgaranti: ISO 17100

Historisk har The Native Translator hatt en ledende posisjon blant Europas oversettelsesbyråer når det gjelder sertifisering. Vi var et av de første oversettelsesbyråene som ble kvalitetssertifisert, allerede i 2011. I tillegg til ISO 17100-sertifiseringen overholder vi også kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informasjonssikkerhet og fortrolighet, ISO 27001. Les mer om våre sertifiseringer.

Riktig pris på norsk engelsk oversettelse

Vi tror vi er et av de rimeligste oversettelsesbyråene i Norge. Med vår effektive organisasjon kan vi tilby gode priser uten å inngå kompromisser når det gjelder kvaliteten. Oversetterne våre er universitetsutdannet, har målspråket som morsmål og er kvalifiserte fagoversettere og autoriserte oversettere.

Fortrolighet

Vi har en stor kundebase som blant annet består av internasjonale foretak, advokater og revisjonsbyråer, så vi har stor erfaring med å behandle fortrolig informasjon. Som kunde hos The Native Translator kan du alltid være trygg på at vi behandler alle dokumentene dine strengt fortrolig, og vi overholder kravene i ISO 27001 om optimal dokumentsikkerhet. Vi inngår gjerne egne fortrolighetsavtaler for oppdrag som krever det.

Trygg betaling på nett

Du betaler med kredittkortet ditt på nett via PayPal eller Saferpay, en trygg sveitsisk betalingsløsning. Du kan enkelt få et tilbud og bestille en oversettelse av dine juridiske dokumenter på nett i vår oversettelsesportal. Når din oversettelse er ferdigstilt, sender vi deg en e-post med en link hvor den kan lastes ned. Dersom du har bestilt en original, vil denne vanligvis nå deg med post innen to til tre dager.

Merk: Hvis du ikke har en skanner, anbefaler vi den gratis appen Adobe Scan

Hvis du trenger mer informasjon, kan du få tak i oss døgnet rundt på e-post.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som har spesialisert seg på å utføre og levere høykvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til eller fra engelsk online.  

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>