The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonell oversettelse norsk til engelsk

Trenger du profesjonell oversettelse fra norsk til engelsk? Engelske oversettere og statsautoriserte translatører for oversettelse fra norsk til engelsk.

The Native Translator tilbyr kvalitetssikrede oversettelser til de fleste språk. På huset har vi fagoversettere og statsautoriserte translatører mellom norsk og engelsk. For andre språkkombinasjoner benytter vi vårt nettverk av nasjonale og internasjonale erfarne morsmålsoversettere som har spesialistkompetanse innenfor praktisk talt alle sektorer. Vi oversetter alle typer dokumenter og tekster for næringsliv, offentlig forvaltning og privatpersoner fra norsk til engelsk.

Fagoversettelse fra norsk til engelsk.

Når du har behov for oversettelse til et spesialisert felt, vil teksten bli oversatt av noen som faktisk forstår dette feltet, enten det gjelder juss, patent, medisin, næringsliv, transport, finans, markedsføring, PR, IT, teknologi, ingeniørfag og reiseliv. Våre oversettere er advokater så vel som leger, ingeniører, økonomer o.l. arbeidende innen alle språkpar. Alle våre oversettere er morsmålsoversettere. Det vil si, skal en norsk tekst oversettes til engelsk, er det en oversetter med engelsk som morsmål som oversetter. Dette betyr fortrolighet med den aktuelle språkbruken, språklige nyanser og regionale dialekter. Vi har et stort antall kvalitetssikrede oversettere som dekker de aller fleste fagområder og målgrupper, både på britisk, amerikansk og australiensisk engelsk.

Statsautorisert oversettelse norsk engelsk

Vi kan tilby statsautoriserte oversettelser av f.eks. rettsdokumenter, fødselsattester, vitnemål, ekteskapsattester, medisinske journaler, skolekarakterer, pass og årsregnskap fra norsk til engelsk. Dokumentene som krever juridisk sertifisering og stempel fra en statsautorisert engelsk translatør.

Oversettingstjenester til og fra engelsk med ISO 17100-sertifisering

The Native Translator bekrefter sin forpliktelse til å følge den høyeste standard mht oversettelsens kvalitet. For å oppnå denne standarden fikk vi i 2011 sertifisering etter ISO 17100:2015* (tidligere EN 15038).  Denne sertifiseringen oppdateres regelmessig med tester hos en offisiell testinstans.
ISO-standardene (International Organization for Standardization) bistår organisasjoner i å overholde bransjens Best Practices og sikrer dermed at vi er i stand til å oppfylle eller til og med overgå kundens vilkår. Dersom du trenger en oversettelse til engelsk som oppfyller kravene i standarden ISO 17100, kontakt oss per E-Mail.

Taushetsplikt

Vi har absolutt taushetsplikt mht behandling av kundens data og dokumenter. Våre fagoversettere har forpliktet seg til å holde slik informasjon konfidensiell.

Her kan du bestille oversettelse av et dokument til engelsk.

Her kan du bestille en fagoversettelse til engelsk eller en autorisert oversettelse fra norsk til engelsk. Last opp ditt dokument og bestill direkte i vår Opens internal link in current windowOversetterportal.

Kontakt og flere opplysninger

Trenger du mer informasjon? Kontakt oss på Opens window for sending emailE-Mail – vi er tilgjengelige 24/7, hele året!

The Native Translator er et ISO17100 sertifisert oversetterbyrå som har spesialisert seg på direkte levering online av engelske kvalitetsoversettelser.