The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Medisinsk oversettelse: farmasi, medisinsk utstyr, medisinsk litteratur

Du kan stole på The Native Translator når det gjelder medisinsk oversettelse.

I løpet av 10 år i medisinsk oversetting har vi levert kvalitetsoversettelser innen spesialiteter som inkluderer anestesi, medisinsk instrumentering, ortopedi, farmasi og veterinærmedisin. Det som skiller oss ut, er at hver medisin-oversetter har en høyere tittel og sertifisering innen deres medisin-spesialitet. Faktisk er det mange av dem som har doktortitler, sertifiseringer, akkrediteringer og avanserte titler innen deres fagfelt.

På grunnlag av våre mer enn 10 års solide erfaring er det flere ledende fabrikanter av medisinsk utstyr, farmasøytiske firma, klinikere og forskere som regelmessig kommer til oss fordi de krever fullstendig nøyaktighet og feilfrihet. The Native Translator arbeider nært med kundene våre for å sikre at oversettelsene våre blir 100% nøyaktige og at vi overgår alle forventninger.

Tross alt, kvalitetsoversettelser er ikke å betrakte som overflødig luksus i medisin-bransjen. De er kritisk viktige!

Språk for medisinsk oversetting
The Native Translator leverer medisinsk oversetting til mer enn 100 språk. Siden den medisinske industrien krever fullstendig nøyaktighet , benytter vi bare de aller best kvalifiserte oversetterne over hele verden, alle "innfødte" i landet de oversetter for.

Vår erfaring innen medisin:
Pasient-dokumenter: The Native Translator har ekspertisen som er nødvendig for å oversette og korrekturlese dokumentene og rapportene dine nøyaktig. Noen eksempler på slike dokumenter: Tannlegejournaler, rapporter og diagrammer, medisinske diagrammer og journaler, spørreskjema for pasienter, søknader, epikriser, resepter og forsikringskrav.

Medisinsk utstyr: Vi arbeider med flere titalls godt kjente fabrikanter av medisinsk utstyr for å levere oversettelser til deres programvare, produktspesifikasjoner, brukermanualer og opplæringshåndbøker, patentsøknader, normdokumenter og relaterte lover. Vi hjelper også våre kunder med ekspert-tolker til opplæringsseminarer, tolkeutstyr til disse og oversetting av PowerPoint-presentasjoner og annet multimediainnhold.

Medisinsk forskning: Fra vitenskapelige rapporter til komplette medisinske tekster - ingen jobb er for stor eller for liten for våre oversettere. Vi har blant annet erfaring fra oversetting av medisin-ordlister, manuskripter, psykologi-rapporter, vitenskapelig forskning, medisinske spørreskjema, ordlister med medisinsk terminologi med mer.

Salg, markedsføring og web-innhold: Sammen med vårt publishing- og webdesign-team kombinerer vi kompetansen på oversetting med kreativ kunnskap for å levere resultatene du trenger for å overbringe dine forretningsmål. Teamet vårt står klart til å ta over dine QuarkXPress-, Adobe Indesign- og Microsoft Publisher-prosjekter for å skape imponerende flerspråklige traktater, e-mailer, salgsmateriell, brosjyrer, kataloger, markedsføringsmateriell og datablader. Våre design- og oversettelsesteam har også lang erfaring i programmer for webdesign, som Adobe Dreamweaver og Microsoft Expression.

Finansielle rapporter og søknader: Ved å utnytte vår styrke innen publishing, webdesign og finansiell oversettelse kan teamene våre levere nøyaktige oversettelser av årsrapporter, merkevare-dokumenter og patentsøknader. Ta kontakt i dag og finn ut hvordan vi kan overbringe din kompetanse innen medisin, tannhelse og farmasi-virksomhet til hele verden.

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettelsesbyrå The Translator Group, sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og også den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i statsautorisert oversettelsejuridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse og teknisk oversettelse.