Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Juridisk Oversettelse for juss kontorer over hele verden.

Juridisk Dokument Oversettelse - Translation service for advokatkontorer.

The Native Translator tilbyr juridisk oversetting for advokatkontorer over hele verden. Siden lover henger nøye sammen med kulturen på et sted, blir gjerne juss-oversetting betraktet som et av de mest krevende fagfeltene å oversette. Denne typen oversetting kombinerer skjønnlitteratur-oversetterens kreativitet med den tekniske oversetterens krav til nøyaktig terminologi. Det dukker ofte opp problemer underveis i oversettingen av juridiske tekster, siden det juridiske språket som regel er svært spesifikt, mens de juridiske systemene i forskjellige land er svært forskjellige.  

Derfor er oversetting av juridiske tekster til et fremmed språk fullt av utfordringer, så bare profesjonelle oversettere med juss-oversetting som spesialfelt bør oversette juridiske og vitenskapelige dokumenter. De fleste juridiske dokumenter, og spesielt kontrakter, søker å definere hvilke rettigheter og plikter en person har. Det er kritisk viktig at disse rettighetene og pliktene kommer frem like nøyaktig i det oversatte dokumentet som i originalen.

Juridisk oversetting kan også omfatte patenter, attester på rett oversettelse, vitneutsagn, bevisopptak, truster, testamenter, aksjonæravtaler, dokumenter fra rettssaker, innvandrings-relaterte dokumenter og etiketter på bevismateriale. Man kan i verste fall risikere å bli saksøkt om man bruker en oversetter som ikke er spesialisert på juss-oversetting, og en passasje i en kontrakt skulle være feil oversatt.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>