The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonell fransk oversetter

Profesjonell fransk oversettelse til markedets beste pris

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå bestående av et profesjonelt nettverk av 25 franske translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse til og fra fransk for det offentlige, for privat næringsliv og privatpersoner. Når du tar kontakt med oss, har du et pristilbud i innboksen din i løpet av kun få minutter, vi har nemlig åpent 24 timer i døgnet.

Morsmålsprinsippet

Morsmålsprinsippet er i fokus for oversettelser til og fra fransk og er svært viktig når vi skal vurdere oppdrag til oversettere av dine dokumenter. Prinsippet er at en oversetter kun skal oversette til sitt morsmål. En norsk morsmålstaler oversetter tekster til norsk, en fransk morsmålstaler oversetter innhold til fransk osv. En morsmålstaler er en person som er født, oppvokst og har skolegang og utdannelse i et land der målspråket er landets offisielle språk. Våre franske oversettere og translatører har opparbeidet seg høy kompetanse innenfor sitt konkrete fagområde. De fleste har også en mastergrad i oversettelse.

Vi oversetter fra norsk til og fra fransk innenfor blant annet disse feltene:

Juridisk oversettelse til og fra fransk

Vi sørger for at dine juridiske dokumenter blir oversatt av erfarne franske oversettere med universitetsutdannelse.

Teknisk oversettelse til og fra fransk

Manualer, tekniske spesifikasjoner og instruksjoner vil bli oversatt fra eller til fransk av eksperter med universitetsutdannelse, og deretter korrekturlest av tekniske spesialister.

Oversettelse av finansstoff til og fra fransk

Våre kunder består av blant annet forsikringsselskaper og banker. Våre team av oversettere innen finans jobber tett sammen med økonomer og finansanalytikere for å kunne tilby oversettelse av alle typer finansdokumenter

Statsautorisert oversettelse til og fra fransk

En autorisert oversettelse til eller fra fransk er en rettsgyldig oversettelse av dine dokumenter. Oversettelsen påføres et stempel og oversetterens underskrift. Rettsdokumenter, pasientjournaler, vitnemål, attester og andre offentlige dokumenter må være utført av en statsautorisert fransk translatør.

Høyt anerkjente oversettere

Vi har fått internasjonal ISO 17100-standard for våre oversettertjenester og er derfor underlagt strenge kvalitetskontroller både for oversettelser og for andre tjenester. Deler av prosessen for kvalitetssikring pålegger oss å tilfredsstille fire øyne-prinsippet, dvs. at alle oversettelser blir gjennomgått hver for seg, revidert og sluttført av en annen oversetter som er kvalifisert innenfor det relevante fagfeltet.

Fortrolighet er en selvfølge for oss

Vi behandler ofte store mengder sensitiv informasjon og det er derfor av høyeste betydning for oss å beholde denne informasjonen konfidensiell.

Leveringstider for oversettelser til og fra fransk

Siden vi ofte har stor pågang av oversettelsesoppdrag og avhengig av den aktuelle tekstmengden må du regne med ca. 1-3 dager for en oversettelse til eller fra fransk.

Sikker betaling på nettet

Du kan gjerne betale for din oversettelse med kredittkort direkte på internett via PayPal eller Saferpay som er en sikker sveitsisk betalingsløsning.

Kontaktinformasjon

For mer informasjon, kontakt oss døgnet rundt via Opens window for sending emaile-post.

Her kan du gi oss i oppdrag å oversette en tekst til eller fra fransk

Du kan bestille enten en enkel eller autorisert oversettelse til eller fra fransk online. Last opp dokumentet ditt her, og gi oss i oppdrag å oversette dette direkte på vår Opens internal link in current windowOversettelsesPortal.

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100, og som har spesialisert seg på å utføre og levere høykvalitetsoversettelser og autoriserte oversettelser til og fra fransk.