The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Profesjonell fransk oversetter

Profesjonell fransk oversettelse til markedets beste pris

The Native Translator er verdens raskeste nettbaserte oversettelsesbyrå. Når du tar kontakt med oss, har du et pristilbud i innboksen din i løpet av kun få minutter. Vi har nemlig åpent 24 timer i døgnet på våre kontorer i Asia, USA og Europa.

Vi bruker utelukkende profesjonelle morsmålsoversettere, og skreddersyr alle oppdrag i henhold til ditt behov. Våre franske oversettere og translatører har fransk som morsmål, og har opparbeidet seg høy kompetanse innenfor sitt konkrete fagområde. De fleste har også en mastergrad i oversettelse.

Vi oversetter til og fra fransk innenfor blant annet disse feltene:

Juridisk fransk oversettelse

Vi sørger for at dine juridiske dokumenter blir oversatt av erfarne oversettere med universitetsutdannelse.

Teknisk fransk oversettelse

Manualer, tekniske spesifikasjoner og instruksjoner vil bli oversatt fra eller til fransk av eksperter med universitetsutdannelse, og deretter korrekturlest av tekniske spesialister.

Fransk oversettelse av finansstoff

Våre kunder består av blant annet forsikringsselskaper og banker. Våre team av oversettere innen finans jobber tett sammen med økonomer og finansanalytikere for å kunne tilby oversettelse av alle typer finansdokumenter

Fransk statsautorisert oversettelse

En statsautorisert oversettelse er en rettsgyldig oversettelse av dine dokumenter. Oversettelsen påføres et stempel og oversetterens underskrift. Rettsdokumenter, pasientjournaler, vitnemål, attester og andre offentlige dokumenter må være utført av en statsautorisert fransk translatør.

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettelsesbyrå The Translator Group, sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og også den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i fransk statsautorisert oversettelsejuridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse og teknisk oversettelse.