The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Fransk norsk oversetter

Profesjonell fransk-norsk oversettelse

The Native Translator er ledende leverandør av fransk-norsk oversettelse på nett, og har etter mange år i bransjen utviklet en oversettelsesstab på over 5000 dyktige fagfolk. Vi har kontorer på tre kontinenter, og en av våre kvikke prosjektledere er alltid klar til å ta i mot og håndtere din bestilling. Vi tør påstå at vi er det aller raskeste oversettelsesbyrået på nett, takket være vår velutviklede infrastruktur. Kontaktkontoret vårt stenger aldri og er bemannet døgnet rundt. Vi kommuniserer med oversetterne våre via moderne teknologi, og har mulighet til å sette sammen passende team av oversettere i våre systemer på bare noen få minutter. På denne måten kan vi håndtere alle typer oppdrag på svært kort tid – fra små tekster til store prosjekter.

Statsautoriserte oversettelser av offisielle dokumenter fra fransk til norsk

Vi tilbyr statsautoriserte oversettelser av offisielle dokumenter fra fransk via Internett. La oss oversette dine forretningsrapporter, finansielle dokumenter, kontrakter, avtaler osv. raskt, uproblematisk og til fordelaktige priser!

Morsmålstalende ekspertoversettere

Spesialister som oversetter til sitt morsmål leverer bedre oversettelser fordi de er i sitt rette element – både språklig og når det gjelder fagfeltet som skal oversettes. Dette betyr at du som kunde vil motta førsteklasses spesialistoversettelser som klinger godt hos dine lesere. Du får kvaliteten du trenger fra en oversetter som:

  • er en profesjonelt kvalifisert oversetter;
  • har spesialistkunnskap;
  • oversetter til sitt morsmål.

Fransk norsk oversettelse med vår kvalitetsgaranti

Mange oversetterbyråer vil fortelle deg at de følger en bestemt sertifiseringsstandard.  Men vi mener det er en betydelig forskjell mellom å følge en gitt standard, og det å være fullt sertifisert i henhold til en standard. The Native Translator er sertifisert i henhold til ISO17100. Vårt arbeid gjennomgås jevnlig av Austrian Standards Institute, som er den sertifiserende myndigheten for internasjonale ISO-standarder.

Fortrolighet er en selvfølge for oss

Vi behandler ofte store mengder sensitiv informasjon og det er derfor av høyeste betydning for oss å beholde denne informasjonen konfidensiell.

Rask tilbakemelding – over hele verden

Våre globale aktiviteter (kontorer i Europa, Asia og Amerika) sikrer deg at minst ett kontor alltid er tilgjengelig for å svare på dine forespørsler, når som helst på døgnet. Vi garanterer deg et bindende tilbud innen en time etter at vi har mottatt dine dokumenter.

Kontakt

Ta gjerne Opens window for sending emailkontakt med oss når som helst (24 timer) for enhver videre informasjon du måtte ønske.

Du kan be om et pristilbud og bestille din oversettelse direkte på nett her <Opens internal link in current windowfå et tilbud>

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO 170100, spesialisert for produksjon av oversettelser med kvalitetsgaranti via Internett.