The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Trenger du profesjonell fransk norsk oversettelse? ISO 17100

Statsautorisert oversettelse og fagoversettelse av offisielle dokumenter fra fransk til norsk, du kan bestille din oversettelse online!

Vi tilbyr statsautorisert oversettelse fra fransk til norsk av offisielle dokumenter. La oss oversette dine forretningsrapporter, finansielle dokumenter, kontrakter, avtaler, vitnemål, vigselsattester, fødselsattester osv. fra fransk til norsk, raskt, uproblematisk og til fordelaktige priser!

Morsmålsprinsippet

Morsmålsprinsippet er i fokus for oversettelser til og fra fransk og er svært viktig når vi skal vurdere oppdrag til oversettere av dine dokumenter. Prinsippet er at en oversetter kun skal oversette til sitt morsmål. En fransk morsmålstaler oversetter tekster til fransk, en norsk morsmålstaler oversetter innhold til norsk osv. En morsmålstaler er en person som er født, oppvokst og har skolegang og utdannelse i et land der målspråket er landets offisielle språk. 

Oversettingstjenester til og fra fransk med ISO 17100-sertifisering

The Native Translator bekrefter sin forpliktelse til å følge den høyeste standard mht oversettelsens kvalitet. For å oppnå denne standarden fikk vi i 2011 sertifisering etter ISO 17100:2015* (tidligere EN 15038).  Denne sertifiseringen oppdateres regelmessig med tester hos en offisiell testinstans.

ISO-standardene (International Organization for Standardization) bistår organisasjoner i å overholde bransjens Best Practices og sikrer dermed at vi er i stand til å oppfylle eller til og med overgå kundens vilkår. Dersom du trenger en oversettelse fra fransk til norsk som oppfyller kravene i standarden ISO 17100, kontakt oss per Opens window for sending emailE-Mail.

Taushetsplikt

Vi har absolutt taushetsplikt mht behandling av kundens data og dokumenter. Våre fagoversettere har forpliktet seg til å holde slik informasjon konfidensiell.

Her kan du bestille oversettelse av et dokument fra fransk til norsk

Her kan du bestille en fagoversettelse fra fransk til norsk eller en statsautorisert oversettelse av juridiske dokumenter fra fransk til norsk. Last opp ditt dokument og bestill direkte i vår Opens internal link in current windowOversetterportal.

Kontakt og flere opplysninger

Trenger du mer informasjon? Kontakt oss på Opens window for sending emailE-Mail – vi er tilgjengelige 24/7, hele året!

The Native Translator er et ISO17100 sertifisert oversetterbyrå som har spesialisert seg på direkte levering online av franske kvalitetsoversettelser.