The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Trenger du profesjonell fransk norsk oversettelse?

Statsautorisert oversettelse og fagoversettelse av offisielle dokumenter fra fransk til norsk, du kan bestille din oversettelse online!

Vi tilbyr statsautorisert oversettelse fra fransk til norsk av offisielle dokumenter. La oss oversette dine forretningsrapporter, finansielle dokumenter, kontrakter, avtaler, vitnemål, vigselsattester, fødselsattester osv. fra fransk til norsk, raskt, uproblematisk og til fordelaktige priser!

Morsmålstalende norske ekspertoversettere

Spesialister som oversetter til sitt morsmål leverer bedre oversettelser fordi de er i sitt rette element – både språklig og når det gjelder fagfeltet som skal oversettes. Dette betyr at du som kunde vil motta førsteklasses spesialistoversettelser som klinger godt hos dine lesere. Vi oversetter tekster innen blant annet juss, økonomi, finans, olje/gass, markedsføring, vitenskap, miljøvern og turisme. Du får kvaliteten du trenger fra en oversetter som:

  • er en profesjonelt kvalifisert fransk norsk oversetter;
  • har spesialistkunnskap;
  • oversetter til sitt norska morsmål.

Høyt anerkjente oversettere

The Native Translator är et ISO 17100 sertifisert oversetterbyrå og er derfor underlagt strenge kvalitetskontroller både for oversettelser og for andre tjenester. Deler av prosessen for kvalitetssikring pålegger oss å tilfredsstille fire øyne-prinsippet, dvs. at alle oversettelser blir gjennomgått hver for seg, revidert og sluttført av en annen oversetter som er kvalifisert innenfor det relevante fagfeltet.

Fortrolighet er en selvfølge for oss

Vi behandler ofte store mengder sensitiv informasjon og det er derfor av høyeste betydning for oss å beholde denne informasjonen konfidensiell.

Rask tilbakemelding – over hele verden

Våre globale aktiviteter (kontorer i Europa, Asia og Amerika) sikrer deg at minst ett kontor alltid er tilgjengelig for å svare på dine forespørsler, når som helst på døgnet. Vi garanterer deg et bindende tilbud innen en time etter at vi har mottatt dine dokumenter.

Kontakt

Ta gjerne Opens window for sending emailkontakt med oss når som helst (24 timer) for enhver videre informasjon du måtte ønske.

Du kan be om et pristilbud og bestille din oversettelse direkte på nett her <Opens internal link in current windowfå et tilbud>

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO 170100, spesialisert for produksjon av oversettelser med kvalitetsgaranti via Internett.