The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonelle finans oversettelser av høy kvalitet.

Finans Dokument oversettelse. Det er ikke lenger bare store konsern som har enerett på å være internasjonale selskaper.

Takket være globaliseringen, er det vanlig å se selskaper trenge å få den finansielle informasjonen sin oversatt til en mengde språk. Dete kan være årsrapporter til aksjeeiere, opplysninger til finansmarkeder og til og med markedsføring av finansielle tjenestetr. Det forventes vanligvis at disse dokumentene oppfyller utenlandsk regnskapsskikk. Dette kan skape mye hodebry, siden regnskapsskikkene varierer svært mye fra land til land.

Ordlister og oversettelsesminne
Selvsagt er det å bruke riktig terminologi i riktig kontekst svært viktig når man driver med finans-oversetting. for å sikre oss en slik konsekvens arbeider vi sammen med deg for å bli enige om ordlister over uttrykk som er spesifikke til ditt firma eller fagfelt.

Vi velger nøye ut våre lokale oversettere, og tester dem jevnlig for å sikre oss at bare de beste redaktørene og kontrollørene arbeider på ditt prosjekt. Vi bygger raskt opp et team av oversettere og prosjektleder[e] for bedre å støtte store prosjekter med krav til nøyaktige resultater og rask levering.
Vi bruker også oversettelsesminne for å sikre at paragrafer og andre deler av teksten som repeteres rundt om i dokumentet, blir resirkulert av oversetterne våre. Oversettelsesminne hjelper til å forbedre kvaliteten og hastigheten på oversettelsen. Det kutter også kostnader, siden vi selger deg tidligere oversatt tekst billigere.

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettelsesbyrå The Translator Group, sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og også den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i statsautorisert oversettelsejuridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse og teknisk oversettelse.