The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Profesjonell oversetter mellom norsk og engelsk, ISO 17100 sertifisert

Specialisert og autorisert oversettelse fra norsk til engelsk, modersmål oversætter engelsk.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå med et stort team av oversettere mellom norsk og engelsk, både statsautoriserte translatører og fagoversettere, med bl.a. fagkompetanse innen jus, økonomi, teknikk og medisin.

Statsautorisert translatør fra norsk til engelsk

Vi leverer statsautoriserte oversettelser av attester og vitnemål, juridiske dokumenter, arbeidsattester, kursbevis, fødselsattester, politiattester etc. fra norsk til engelsk. En statsautorisert translatør til engelsk har bestått en krevende og internasjonalt anerkjent eksamen i oversettelse ved Norges Handelshøyskole (NHH).

Fagoversettelse til engelsk

Med fagoversettelse mener vi oversettelse av tekniske tekster, juridiske dokumenter, bruksanvisninger, nettsteder og en rekke andre former for bruksprosa.

Engelsk morsmål oversetter

Alle som oversetter fra norsk til engelsk hos oss, har engelsk som morsmål. Vi har briter, amerikanere, australiere og canadiere, og de er bosatt i sine respektive hjemland – en fordel når det gjelder å holde seg oppdatert.

Konfidensialitet og sikker filhåndtering

Hele saksgangen er anonym, og dokumentene dine blir selvsagt behandlet strengt fortrolig. Alle medarbeiderne våre er underlagt en taushetsavtale. Filene dine blir overført via kundeportalen vår i kodet form (SSL).

Kvalitetsgaranti

Vårt ISO 17100 sertifiserte oversettelsesbyrå leverer alle oversettelsene våre med kvalitetsgaranti. Det betyr at oversettelser som er utført av oss er korrekte både språklig og terminologisk.

Sikker betaling online

Du betaler direkte online med kredittkortet ditt via PayPal eller Saferpay, som er en sikker sveitsisk betalingsløsning.

Kontakt

Ønsker du et uforpliktende tilbud med pris og leveringstid? Eller har du spørsmål om autoriserte oversettelser?

Ta kontakt med oss! Be om et tilbud eller bestill en oversettelse direkte/online her:  «Vis tilbud»

The Native Translator er et oversettelsesbyrå som er sertifisert i henhold til ISO 17100. Vi har spesialisert oss på å levere oversettelser til engelsk av høy kvalitet direkte via nettet.