The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Engelsk oversetter på nett

The Native Translator er her for å gjøre dette valget pinlig enkelt.

På The Native Translator kan vi hjelpe deg med oversettelser fra norsk til engelsk og fra engelsk til norsk. Som en ekstra bonus har vi også innebygget oversettelsesmuligheter til og fra til sammen 23 forskjellige språk. Du kan velge de språkene du vil oversette fra og til direkte i portalen: Få et pristilbud

Nøkkelen til å levere norsk-engelske oversettelser av topp kaliber er å bruke innfødte, engelske oversettere til å utføre arbeidet. Et annet kriterium ved utvelgelsen av våre oversettere er den erfaringen hver oversetter har innen et spesialfelt, slik at dokumenter innen finans, jus, markedsføring, medisin, teknikk, eller IT oversettes av profesjonelle som har høy kompetanse innen det aktuelle området.

Vi har ekspertise innen juridiske oversettelser, finansielle oversettelser og tekniske oversettelser så vel som markedsføring og artikkelproduksjon for din kampanje. Vi tilbyr både oversettelser og lokaliseringstjenester, 24 timer i døgnet og over hele verden, så ikke nøl, ta kontakt med oss i dag og få en prisoversikt.

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettelsesbyrå The Translator Group, sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og også den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i engelsk statsautorisert oversettelsejuridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse og teknisk oversettelse.