Trustpilot TrustScore 4.8

Bestill oversettelsen din online 24/7

Last opp dokumentet eller teksten din og bestill her.

Trenger du personlig hjelp eller råd?

Kontakt oss på e-post, vi hjelper deg gjerne.

Profesjonell oversetter mellom norsk og engelsk, ISO 17100 sertifisert

Specialisert og statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk, morsmålsoversettere engelsk.

The Native Translator er et ISO 17100 sertifisert oversettelsesbyrå med et stort team av oversettere mellom norsk og engelsk, både statsautoriserte engelske translatører og fagoversettere, med bl.a. fagkompetanse innen jus, økonomi, teknikk og medisin.

Statsautorisert translatør fra norsk til engelsk

Vi leverer statsautoriserte oversettelser av attester og vitnemål, juridiske dokumenter, arbeidsattester, kursbevis, fødselsattester, politiattester etc. fra norsk til engelsk. Hvis oversettelsen skal være til engelsk, vil oversettelsen bli utført i det landet oversettelsen skal brukes og gjennomføres, av en engelsk oversetter som er autorisert der.

Fagoversettelse til engelsk

Med fagoversettelse mener vi oversettelse av tekniske tekster, juridiske dokumenter, bruksanvisninger, nettsteder og en rekke andre former for bruksprosa.

Morsmålprinsippet: et kvalitetskrav

Morsmålsprinsippet er et viktig grunnlag for vår virksomhet og et viktig kvalitetskrav når det gjelder profesjonelle oversettelser til og fra engelsk. Dette prinsippet går ut på at en oversetter kun skal oversette til sitt eget morsmål. En oversetter med engelsk som morsmål oversetter til engelsk, en oversetter med norsk som morsmål oversetter til norsk osv. Oversettere som har et språk som morsmål er oppvokst og har gjennomført utdannelsen sin i et land der dette språket er offisielt språk. Vi oversetter både til amerikansk, australsk, britisk og kanadisk engelsk.

Konfidensialitet og sikker filhåndtering

Hele saksgangen er anonym, og dokumentene dine blir selvsagt behandlet strengt fortrolig. Alle medarbeiderne våre er underlagt en taushetsavtale. Filene dine blir overført via kundeportalen vår i kodet form (SSL).

Kvalitetsgaranti

Vårt ISO 17100 sertifiserte oversettelsesbyrå leverer alle oversettelsene våre med kvalitetsgaranti. Det betyr at oversettelser som er utført av oss er korrekte både språklig og terminologisk.

Hva koster en oversettelse fra norsk til engelsk

Last opp dokumentet ditt i vår oversettelsesportal, så får du svar omgående. Det tar mindre enn 1 minutt å få opplyst både pris og forventet leveringstid for en norsk engelsk oversettelse. Du kan bestille en oversettelse og betale med kredittkort på nett, og du kan bruke følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon?

Du kan kontakte oss døgnet rundt på e-post, vi prøver alltid å svare innen 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-sertifisert oversettelsesbyrå som er specialisert på å tilby kvalitetsoversettelse og statsautorisert oversettelse fra norsk til engelsk direkte via Internett.

Disse selskapene stoler på kvaliteten vår!

<
>