The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Umiddelbar priskvotering

Oversettelse til og fra engelsk

Oversettelse til og fra engelsk representerer en stor del av de oversettelsesoppgavene som blir utført verden over. The Native Translator samarbeider med de beste og mest tilpasningsdyktige engelskspråklige lingvistene på det globale plan – og kan på bakgrunn av det tilby engelsk oversettelse av høy kvalitet til svært konkurransedyktige priser. 

Engelske fagoversettere og statsautoriserte translatører

Det er et stort antall kvalifiserte oversettelsesselsbyrå som tilbyr tjenester på engelsk. Bare et fåtall av disse kan utføre prosjekter innenfor forskjellige faglige områder på en rask og effektiv måte – samtidig som prisen holdes nede og kvaliteten opprettholdes. For å være engelsk oversetter hos oss, må man ha ikke bare ha språket som morsmål, oversetteren skal også bo i et engelsktalende land. I tillegg er gode kvalifikasjoner, universitetsutdannelse og mange års erfaring innenfor sitt spesialfelt spesifikke krav for å kunne jobbe som fagoversetter hos The Native Translator.

Motta et uforpliktende tilbud allerede i dag

På The Native Translators hjemmeside kan du Opens external link in new windowfå et tilbud i løpet av et par minutter. Det eneste du trenger å opplyse om er kilde- og målspråk (for eksempel norsk à engelsk) og fagfelt (for eksempel IT), så vil vi håndplukke en oversettere som passer perfekt til deg og ditt behov.  Du laster deretter opp dokumentet(ene) eller limer inn teksten som skal oversettes. Etter kort tid mottar du et uforpliktende tilbud på pris og leveringstid fra oss på e-post. 

The Native Translator er en del av det sveitsisk-baserte oversettelsesbyrå The Translator Group, sertifisert til den europeiske normen EN 15038 og også den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er spesialisert i engelsk statsautorisert oversettelsejuridisk oversettelse, finans oversettelse, medisinsk oversettelse og teknisk oversettelse.